«Mădălina a scris biletul de adio sub ameninţare»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mădălina Manole a scris «testamentul» sub presiunea ameninţărilor, este de părere avocatul părinţilor ei, Bogdan Bărbuceanu. Expertiza grafologică, care ar fi trebuit să elucideze misterul morţii cântăreţei nu a făcut decât să alimenteze şi mai mult scandalul deja existent între părinţii artistei şi soţ.

"Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi asta mă face să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea, doar eu", a scris Mădălina Manole, chiar cu mâna ei.

Ion Manole şi Eugenia Manole, părinţii Mădălinei

simeon stalpnicul png

Parchetul Bucureşti a anunţat, luni seară, că scrisul de pe biletul de adio aparţine Mădălinei. Avocatul şi părinţii ei contestă însă verdictul grafologilor şi neagă că ar putea constitui probă în dosar.

„Scrisoarea nu a fost datată şi ar fi putut fi scrisă mai demult. Ştim foarte bine că ea a avut mai multe tenative de suicid", ne-a declarat Bogdan Bărbuceanu, apărătorul familie Manole, care nu exclude varianta ca Mădălina să fi scris biletul ameninţată de cineva.

Aşa arată biletul de adio scris de artistă și apărut imediat după moartea ei

simeon stalpnicul png

Răpuşi de durere, părinţii Mădălinei Manole aşteaptă cu sufletul la gură raportul medico-legal care ar putea elucida moartea tragică a artistei.

„Nu am aflat nimic, până acum. Tot am aşteptat un răspuns. Probabil că sunt ocupaţi cu dosare mult mai importante", ne-a spus cu ochii-n lacrimi Ion Manole, tatăl Mădălinei.

Bogdan Bărbuceanu, avocatul părinţilor: «Nu se ştie când au fost scrise aceste notiţe»

simeon stalpnicul png

Apărătorul lor spune că declaraţiile date presei de legişti, la câteva ore de la tragicul eveniment, nu pot fi luate în considerare, întrucât "sunt păreri la prima examinare a cadavrului".

El susţine că cineva i-a turnat pe gât cei 400 de mililitri de Furadan.

„Am vorbit cu mai mulţi medici care mi-au spus foarte clar că o persoană nu poate bea de una singură o asemenea cantitate, pentru că după o gură ingerată deja îşi pierde cunoştinţa", a explicat Bărbuceanu.

image
image
image
image
image
image
city gb9e15662b 1280 jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (8) jpg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
image png
Marcel Ciolacu la sedinta BPN de excludere a lui Victor Buzatu presedintele PSD Vaslui 23 septembrie 2023 FOTO Inquam Photos Octav Ganea (3) jpg
mediterranean cuisine 2378758 1280 jpg
image
actualitate.net