Mădălina Pamfile a vrut să se arunce de la etajul 5!

Ultima actualizare:

    Prietenii spun că Gabi o făcea târfă
Prietenii spun că Gabi o făcea târfă

Mădălina Pamfile a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi! Asistenta lui Dan Capatos şi stelistul Gabi Matei s-au iubit timp de patru luni, însă au pus punct relaţiei de amor pentru că, spune Mădălina, Gigi Becali nu era de acord cu idila lor. Bruneta nu a suportat acest gând şi a vrut să-şi pună capăt zilelor! Povestea este confirmată de anturajul asistentei.

În seara de 14 iunie, la aniversarea Cruduţei, după ce s-a îndopat cu pastile de Diazepam, Mădălina a ajuns de urgenţă la spital. Se pare că a luat calmantele cu alcool, în mod conştient, căci amicii ei povestesc că asistenta lui Capatos era în depresie.

Mai mult, Pamfile a vrut să se arunce de la etajul imobilului unde locuieşte, pentru a încheia conturile cu viaţa. Şi toate astea din cauză că suferea din dragoste.

„Eleva lui Mazăre", aşa cum e poreclită Mădălina, şi fotbalistul stelist Gabi Matei s-au iubit pe ascuns până la începutul lunii iunie, când bruneta a fost lăsată cu ochii în soare şi cu inima zdrobită.

simeon stalpnicul png

După despărţire, Mădălina Pamfile nu şi-a dorit să mai trăiască. După petrecerea aniversară a Danielei Crudu, spre dimineaţă, Mădălina s-a dus acasă, s-a urcat pe geam, la etajul 5 al blocului unde locuieşte şi era cât pe ce să se arunce, însă a fost salvată în ultimul moment de iubitul unei prietene.

„Se ţinea doar de plasa de la termopan, norocul ei a fost că au văzut-o şi a fost prinsă în ultimul moment", a declarat o prietenă apropiată asistentei „păcătoase", în exclusivitate pentru Click!

Potrivit surselor noastre, fotbalistul nu îi permitea să ia parte la nici un eveniment monden de unde aceasta încasa bani frumoşi. „O făcea târfă, în toate felurile! Îi spunea că Gigi Becali îl ceartă că umblă cu ea. Că ce îi trebuie lui asistente, căci ăsta e motivul pentru care nu joacă la Steaua!", a continuat sursa.

„Nu mai suporta. L-a iubit mult! Îţi dai seama!Chiar a crezut că e iubirea vieţii ei. Îmi spunea că nu s-a îndrăgostit de el pentru că e fotbalist, ci pentru că are un suflet bun. După primul accident la picior a fost alături de el, l-a ajutat să se recupereze. Făcea cu el antrenamente, avea grijă de el. Nu a suportat gândul ca toată lumea să spună că din cauza ei el nu poate să se concentreze pe teren".

Mădălina, ăsta e motivul pentru care ai vrut să-ţi iei zilele?

Coincidenţă sau nu, chiar în seara zilei de 14 iunie, când asistenta păcătoasă ar fi intenţionat să se arunce de la etaj, Gabi Matei a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu un tricou pe care era imprimat un sărut cu mesajul „O să-mi lipseşti".

Se pare că sărutul cu pricina nu era nici pe departe al asistentei tv care, de îndată ce a văzut ce-a postat Matei pe reţeaua de socializare, a făcut o criză de nebunie, sperând că-l va impresiona pe stelist dacă se va arunca de la balcon.

Tentativa de suicid l-a lăsat însă rece pe fotbalist, care, potrivit unor surse din anturajul lui, s-a şi cuplat cu o tânără din Piteşti, probabil chiar protagonista sărutului de pe Facebook.

"Nu mă interesează subiectul Mădălina Pamfile. Nu am mai vorbit cu ea şi nici nu vreau să mai vorbesc. Ne-am despărţit. Nu cred că a vrut să se sinucidă pentru mine. În orice caz, cum am spus, nu mă interesează, vreau să mă concentrez pe fotbal, asta e tot ce contează. Vreau să fiu bun pe teren", ne-a declarat Gabi Matei, fundaşul dreapta al echipei Steaua.

Mădălina Pamfile şi Gabi Matei s-au cunoscut prin intermediul Danielei Crudu, într-un club. Matei este prieten la cataramă cu Mihai Costea, iubitul Cruduţei, care s-a gândit să-i cupleze pe cei doi pentru a-i face un pustiu de bine Mădălinei.

Ieri a dat BAC-ul la Limba Engleză

Elevă a liceului privat Dr. C. Angelescu din Capitală, Mădălina s-a trezit ieri de dimineaţă pentru a susţine proba scrisă la Limba Engleză la BAC. Ea a intrat în sala de examen la ora 11.00 şi a ieşit la ora 14.45.

Primul examen l-a avut pe 11 iunie, la Limba şi Literatura Română oral, unde a primit calificativul experimentat. "A fost foarte greu, mult mai greu ca la română, dar cred că m-am descurcat", a declarat Mădălina. Mâine, ea va susţine examenul oral la Limba Engleză, iar săptămâna viitoare vor urma probele scrise la Română, Istorie şi Geografie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net