Magda Catone a cerut stradă cu numele lui Şerban Ionescu

Ultima actualizare:

    Magda Catone a cerut la  Primăria Generală a Capitalei  ca una din străzi să poarte  numele răposatului ei soţ
Magda Catone a cerut la Primăria Generală a Capitalei ca una din străzi să poarte numele răposatului ei soţ

Doreşte cu ardoare să-i păstreze vie amintirea după moarte, aşa că face tot ce poate pentru ca acest lucru să fie posibil. Magda Catone (54 de ani) a vrut morţiş ca o stradă din Capitală să poarte numele regretatului actor Şerban Ionescu, decedat la sfârşitul lui noiembrie, după o lungă suferinţă.

Aşa că actriţa a făcut deja toate demersurile la Primăria Generală a Capitalei şi acum aşeaptă decizia Consilului General, care va soluţiona cererea în urma unei întruniri. Avocatul actriţei, Bogdan Pavel, spune că nu are nici un dubiu că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

Şerban Ionescu a încetat din viaţă la 62 de ani, la 21 noiembrie, după o cruntă suferiţă provocată de scleroza amiotrofică

serban ionescu
serban ionescu

„Clienta mea a cerut la Primarie, proiect care a şi fost demarat de autorităţi, ca o stradă să poarte numele lui Şerban Ionescu. Din moment ce el a primit, post-mortem, şi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului, nu am nici un dubiu că primarul general Sorin Oprescu şi Consiliul vor accepta cererea doamnei Catone. Condiţia ca o stradă să poarte numele lui este ca aceasta să nu se numească, deja, după o altă personalitate", a declarat, pentru Click!, avocatul Bogdan Pavel.

„Deocamdată, ideea nu poate fi pusă în aplicare. Potrivit regulamentului de atribuire a numelui de străzi în Bucureşti, trebuie să treacă trei ani de la moarte personalităţii pentru a fi luată în discuţie o astfel de cerere", ne-a declarat Manuela Dediu, şefa biroului de presă din cadrul Primăriei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net