Magda Catone a lipsit de la ultimul film cu Şerban Ionescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deşi i-a fost soţie 30 de ani, Magda Catone nu a fost prezentă la proiecţia ultimului film în care a jucat Şerban Ionescu. Mai mult, aceasta nu vrea să vină nici la premiera ce va avea loc la 20 mai.

Marţi seara, la cinematograful „Elvira Popescu" din Capitală, a avut loc proiecţia filmului „Puz-zle", primul lungmetraj în regia lui Andrei Zincă şi ultimul film în care a jucat Şerban Ionescu. La eveniment, cea mai aşteptată scenă a fost cea a regretatului actor, chiar dacă acesta a avut un rol secundar. Absenta serii a fost cu siguranţă Magda Catone. Toată lumea se aştepta să o vadă pe văduva „Pelicanului", aşa cum îi spuneau prietenii, însă în sală, nici urmă de „doamna Bonux".

Catone nu a fost curioasă să vadă ultimele scene filmate de soţul ei, înainte să moară. „Magda ştia de acest film. La premiera din 24 mai va veni Carol, băiatul lor, ea nu poate nici atunci", a spus Zincă, pentru Click!

Şerban Ionescu n-a mai apucat să vadă acest film. Născut în septembrie '50, actorul s-a îmbolnăvit în august 2011. A fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică, o boală care i-a luat viaţa la 21 noiembrie 2012.

Şerban Ionescu a jucat rolul “Trică”, patronul unei firme de executori judecătoreşti

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Andrei Zincă a lansat «Puzzle»

În primul lungmetraj al regizorului Andrei Zincă, intitulat „Puzzle", Şerban Ionescu are un rol secundar, interpretându-l pe Trică, proprietarul unei firme de executări judecătoreşti. Filmările peliculei au avut loc în iulie 2011, cu o lună înainte ca actorul să se îmbolnăvească.

simeon stalpnicul png

Destul de ocupat în acea vreme cu alte roluri, Ionescu a acceptat cu entuziasm şi rolul din „Puzzle" şi i-a binedispus pe colegi cu glumele lui. „Am fost bucuros că Şerban a acceptat să joace în acest film. Ultimul său film din carieră. Nu puteai să-ţi imaginezi că se va întâmpla aşa ceva cu un munte de om", a mai spus regizorul Andrei Zincă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net