Magda Pălimariu merge pe bicicletă de 30 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din ce în ce mai multe vedete renunţă la mersul cu maşina pentru bicicletă. Magda Pălimariu, Lucian Mîndruţă sau Dana Rogoz promovează ciclismul, oferind exemplul lor de viaţă.

Sportivă declarată şi practicantă a gimnasticii în copilărie, Magda Pălimariu (33 de ani) este adepta mişcării ca parte a unui stil de viaţă sănătos.

Prezentatoarea rubricii „Vremea" de la PRO TV este pasionată de sport şi consideră că acesta este parte esenţială din viaţa ei. „Nu numai ca mă ajută să mă menţin în formă, dar contribuie şi la buna funcţionare a inimii, a sistemului circulator, a plămânilor, ca să nu mai spun că este util şi în combaterea stresului", a spus Pălimariu. Dacă pe timpul iernii schiază, în sezonul cald aceasta preferă să se plimbe cu bicicleta.

„Mă plimb cu bicicleta ori de cate ori am ocazia să ies în parc cu amicii sau când merg la Sibiu. Acolo încă mai am bicicleta din copilărie şi ies cu sora mea la plimbare", ne-a spus frumoasa vedetă. Prima oară Magda a descoperit vehiculul pe două roţi la o vârstă foarte fragedă.

„Aveam 3 sau 4 ani când m-am urcat prima oară pe o bicicletă. Erau la modă Pegas-urile pe vremea aceea. Ne adunam cu toţi copiii în faţa blocului şi ne dădeam cu bicicletele. Vara sunt adepta sportului în aer liber: sar coarda, mă plimb cu rolele, fac jogging. Când merg la mare, alerg pe plajă dis-de-dimineaţă", ne-a mai spus prezentatoarea. Alt sport pe care îl îndrăgeşte este tenisul şi îl joacă de fiecare dată când se află la Sibiu, în rest, când se află în sală, face zumba, pilates şi kick-boxing.

Lucian Mîndruţă a renunţat la maşină

Merge pe bicicletă de copil, însă Lucian Mîndruţă a devenit în ultimii ani tot mai pasionat de ciclism. Bicicleta este şi motivul pentru care acesta a renunţat la maşină. De la începutul anului şi până acum a făcut 600 de km cu bicicleta. „E cea mai bună investiţie pe care am făcut-o în materie de transport!", a precizat Mîndruţă. În aprilie, a participat la o caravană alături de alţi 350 de biciclişti, care au plecat din Bucureşti spre mare. Printre curajoşi s-a numărat şi o fetiţă de 8 ani, care a mers alături de tatăl ei aproape 200 de km, după care a fost urcată în autocar.

Alexandra Ungureanu pedalează prin parcuri

Vedeta merge pe bicicletă din copilărie. Cu toate acestea, în ultima perioadă a făcut o adevărată pasiune pentru bicicletă. Mersul pe două roţi o relaxează pe solistă şi o ajută să se menţină în formă.

Cântăreaţa pedalează prin parcurile bucureştene de una singură, dar acest lucru nu o deranjează. Ea se bucură în orele libere de plimbările prin zonele cu verdeaţă în care au voie bicicliştii. De cele mai multe ori, Alexandra se străduieşte să adopte şi o ţinută vestimentară potrivită acestui sport.

A promis că-şi cumpără bicicletă

Adelina Pestriţu a găsit o nouă modalitate de a arde caloriile. Prezentatoarea de la Kanal D poate fi văzută pedalând prin parcuri, în ultima vreme, spre deliciul trecătorilor. Sexoasa brunetă merge pe bicicletă de la vârsta de 10 ani.

„Ştiu să merg cu bicicleta de la 10 ani. Este drept că am avut o pauză cam lungă în care nu am mai mers, dar acum m-am reapucat. Îmi place la nebunie. Mă plimb prin parcuri şi mă relaxează, ies din cotidian şi, în plus, mă menţin şi în formă", a declarat Adelina, care a realizat un pictorial inedit în primul număr al revistei Ciclo Tour. Deşi circulă cu o bicicletă de împrumut, ea a promis să-şi cumpere una a ei.

Amalia Năstase a avut un Pegas alb

Prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la PRO TV, Amalia Năstase, foloseşte bicicleta nu doar pentru a face sport, ci şi pentru a se relaxa. A descoperit acest mijloc de transport de când era foarte mică.

„Aveam un Pegas alb superb şi foarte şic, pe care l-am folosit până când am terminat liceul şi cu care băteam drumurile de munte din zona Hunedoarei şi mai ales pe cel până la Lacul Cinciş", ne-a spus ştirista de la PRO TV. Când e frumos afară, Amalia foloseşte bicicleta şi la serviciu, nu doar pentru relaxare. „Fac tot felul de drumuri în zona centrală a Bucureştiului", a adăugat vedeta.

Geanina Corondan promovează mersul pe bicicletă

La fel ca şi alte vedete din peisajul autohton, Geanina Corondan (33 de ani) promovează şi ea mersul pe bicicletă. Fostei prezentatoare de la TVR 1 îi place foarte mult să facă sport şi a încercat să-i convingă pe tineri să adopte un stil de viaţă sănătos, făcând mişcare. Geanina militează în rândul prietenilor pentru mersul pe bicicletă întrucât este o modalitate nepoluantă şi a luat parte de mai multe ori la astfel de manifestări voluntare.

Dana Rogoz, cu bicicleta prin Europa

Dana Rogoz (27 ani) este o împătimită a mersului pe bicicletă. Vedeta PRO TV pedalează pe bicicletă de copil. Ea a folosit acest mijloc de transport inclusiv la nunta ei de anul trecut cu regizorul Radu Dragomir (46 ani), care a avut loc într-un peisaj de vis, la Palatul Mogoşoaia. Cei doi au dorit ca ziua în care îşi unesc destinele să fie cu totul aparte şi chiar ieşită din tiparele unei nunţi ca oricare alta.

Şi aşa a şi fost! Mirii s-au ocupat singuri de toate detaliile privind organizarea nunţii. Ei şi-au dorit să aibă la acest eveniment unic din viaţa loc o intrare spectaculoasă. Spre surprinderea invitaţilor, Dana şi Radu nu şi-au făcut apariţia la nuntă într-o limuzină, ci pedalând la o bicicletă roşie, în tandem. Astfel, ei au închiriat o bicicletă cu două locuri, pe care au folosit-o doar în ziua nunţii. Proaspeţii însurăţei nu au uitat să ia cu ei în luna de miere şi un vehicul pe două roţi. După cum se ştie, vedeta PRO TV a plecat în luna de miere prin Europa cu rulota, în care a încăput şi bicicleta. Astfel, ea s-a plimbat cu bicicleta prin toate localităţile în care au oprit în călătoria făcută în luna de miere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net