Mama care și-a aruncat copiii de la balconul unui hotel a fost reținută. Ce acuzații i se aduc

Lorela Babii, tânăra mamă din județul Botoşani care în noaptea de duminică spre luni şi-a aruncat cei doi copii de la balconul unui hotel din municipiu a fost reţinută, miercuri, de procurori, relatează Agerpres. Copilul de nici doi ani a murit imediat după impact, iar cel de-al doilea, în vârstă de 3 ani, este încă în comă profundă. Femeia ar fi suferit o depresie după divorțul recent de tatăl copiilor.

mama criminala botosani jpg

Ce acuzații i se aduc

După gestul său care a îngrozit întreaga țară, femeia, care rămăsese suspendată de marginea balconului a amenințat timp de două ore că se sinucide. A fost imobilizată, într-un final, și internată imediat la secția de psihiatrie a spitalului Județean Botoșani.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportați la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta", a precizat oficialul IPJ.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Femeia în vârstă de 23 de ani urmează să fie prezentată în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

Și-a anunțat intenția printr-un mesaj

Cu puțin timp înainte de a recurge la gestul șocant, tânăra mamă i-a dat un mesaj tatălui copiilor, de care divorțase recent.

”Mulțumesc ca m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe pipet… că niciodată nu ți-au ajuns.

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât.

Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fară noi, adio. Eu am încercat sa fac totul pentru voi, (tu, mama, tata și etc, etc).

Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră…”, este mesajul femeii trimis tatălui copiilor cu puțin timp înainte de a-și arunca copiii pe fereastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net