Marcel Ciolacu iar s-a dus la Athos. De la ultima vizită a devenit premier. „Niciun păcătos nu merită o asemenea primire”

Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a mers la Muntele Athos în ziua de Sfântul Ion, al doilea prenume al președintelui PSD fiind Ionel. Ciolacu a fost însoțit de vicepremierul Marian Neacșu și este la a doua vizită în locurile sfinte. Prima vizită a făcut-o în aprilie 2023, de Paște câmnd s-a rugat pentru „sănătatea tuturor semenilor noştri”. El a dezvăluit și ce sfat a primit atunci de la starețul Mănăstirii Vatopedi.

image

„Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine”

Marcel Ciolacu a ajuns pentru a doua oară la Mănăstirea Vatopedi de pe Muntele Athos, pentru prima oară în caliatte de premier. El a fost însoțit de secretarul general al Guvernului Marian Neacşu, care apare şi el în imaginile difuzate de orthodixianewsagency.gr.

Premierul a mulțumit pentru primirea de care a avut parte și a vorbit pentru prima oară despre sfatul pe care l-a primit de la starețul mănăstirii la prima vizită în locurile sfinte.

În primul rând doresc să vă mulţumesc pentru primire şi îmi menţin părerea că niciun păcătos nu merită o asemenea primire. Cum spuneaţi, părinte stareţ, orice venire sau revenire e o binecuvântare şi o împlinire sufletească. Sunt într-o vizită neoficială, împreună cu cei mai apropiaţi prieteni ai mei, şi vreau să mulţumesc în mod deosebit familiei pe care o cârmuiţi, care ne-au permis aceste puţine zile de a face parte din familia lor şi le mulţumesc şi în numele meu şi al prietenilor mei sfinţilor părinţi că ne-au permis să fim parte a acestei vieţi duhovniceşti.

Astăzi am fost şi la schitul românesc, unde părintele stareţ vorbea cât de mult dumneavoastră îi ajutaţi pe toţi părinţii români şi vreau în mod deosebit pentru acest lucru să vă mulţumesc. Printre primele lucruri pe care mi le-aţi spus a fost: Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine. Niciodată să nu spui ”Tu ai făcut, tu ai rezolvat”, fiindcă nu vei putea niciodată să rezolvi ceva singur”, a spus premierul Marcel Ciolacu în cadrul vizitei sale, relatează Adevărul

Premierul Marcel Ciolacu a mai fost în vizită la Muntele Athos în aprilie 2023, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net