Mărgelata, sacrificată pentru bucureşteni

Ultima actualizare:

De asta au avut parte bucureştenii care au trecut ieri prin parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu Şişeşti".

Cei cărora le lipseşte viaţa la ţară, sau nu au văzut niciodată cum se sacrifică porcul, s-au întâlnit cu tradiţiile româneşti la Târgul de produse ecologice, tradiţionale şi naturale... în Capitală.

Oamenilor le-au fost prezentate etapele preparării porcului de Crăciun: sacrificarea, pârlirea pe foc de paie, tranşarea cărnii, a slăninii şi mai ales pregătirea festinului.

Aţi ratat "petrecerea"? Nu e timpul pierdut. Până pe 23 decembrie, sunteţi aşteptaţi la acelaşi târg pentru a descoperi şi degusta multe produse tradiţionale pentru masa de Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cea mai scunda femeie cea mai inalta femeie guinness world records jpg
prison puzzle jpg
coltea jpg
truck 2920533 1280 jpg
sectie votare jpg
image png
Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
WhatsApp Image 2024 11 21 at 22 31 59 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net