Mărgelata, sacrificată pentru bucureşteni

De asta au avut parte bucureştenii care au trecut ieri prin parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu Şişeşti".

Cei cărora le lipseşte viaţa la ţară, sau nu au văzut niciodată cum se sacrifică porcul, s-au întâlnit cu tradiţiile româneşti la Târgul de produse ecologice, tradiţionale şi naturale... în Capitală.

Oamenilor le-au fost prezentate etapele preparării porcului de Crăciun: sacrificarea, pârlirea pe foc de paie, tranşarea cărnii, a slăninii şi mai ales pregătirea festinului.

Aţi ratat "petrecerea"? Nu e timpul pierdut. Până pe 23 decembrie, sunteţi aşteptaţi la acelaşi târg pentru a descoperi şi degusta multe produse tradiţionale pentru masa de Crăciun.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Fotografia 1 jpg
Hans Niemann FOTO Captura video webp
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg