Marian Ionescu, despre zvonurile că a înşelat-o pe Octavia Geamănu: «Este umbra noastră, a artiştilor»

Ultima actualizare:

Artistul a acordat un interviu pentru revista OK! în care a vorbit atât despre relaţia lui cu Octavia Geamănu, cât şi despre imaginea pe care o au muzicienii, aceea de bărbaţi fatali, pregătiţi oricând pentru o nouă aventură.

Marian a explicat că nu se poate să treci de la o femeie la alta când te afli în turneu. Pentru a reuşi ca muzician, ai nevoie de disciplină şi aventurile sau nopţile pierdute te fac să îţi pierzi concentrarea.

"Este umbra noastră, a artiştilor, că suntem în fiecare moment pre­gătiţi pentru nebunii, aventuri, escapade. Mulţi oameni gândesc că turneul este sinonim cu alcoolul, drogurile, fetele, noaptea la hotel. Şi nu este adevărat. Turneul îţi impune o disciplină ca în armată. N-ai variante, dacă vrei să poţi cânta şi marţi, şi miercuri, şi sâmbătă, şi du­minică. Pe scenă este greu de rezistat şi fizic..", a declarat artistul.

În plus, chiar şi când se termină concertele, el nu poate să renunţe la tot pentru o clipă petrecută cu o necunoscută şi nici să o trădeze pe persoana cu care se află într-o relaţie.

"Tot nu-ţi vine să-ţi înşeli iubita. Tot nu eşti pregătit să te dezbraci într-un minut, să primeşti o necunoscută în cameră. Tot ai o conştiinţă, un suflet, o morală. Dacă ai trăi în sensul ăsta, n-ai mai putea scrie muzică. Nu mai ai ce dărui, din interior. Că e sec, că eşti ca masa asta de lemn, fără suflet. Oamenii care au ajuns în poziţii înalte artistice au avut şi o disciplină pe măsură", a completat Marian.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net