Mariana Moculescu, scandal «ca la uşa cortului» în direct la TV

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mariana Moculescu şi fostul ei soţ, Marian Niculescu, s-au certat, vineri, în direct la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Mariana a încercat să uite de probleme la masaj. Marian Niculescu consideră că ea ar putea să uite mai uşor de probleme dacă şi-ar găsi un loc de muncă.

Plecând de la această "divergenţă de opinii", cei doi au ajuns să se certe ca la uşa cortului. Singura problemă a fost că cei doi nu se aflau la "uşa unui cort", ci în direct la Kanal D.

"Mi-ar face plăcere să schimb ceva la faţă, eventual sânii, chiar şi la şolduri, o liposucţie. Cred că trebuie să mă vadă un medic  specialist, să îmi spună el de ce am nevoie. La aproape 44 de ani, e de bun simţ să îţi faci o operaţie estetică", a spus Mariana, în timp ce era masată în direct, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Invitat în studioul emisiunii, Marian Niculescu nu s-a putut abţine:

"Chelului îi trebuie tichie de mărgăritar. Masaj îi trebuie ei? Îi trebuie servici, că nu a mai plătit întreţinerea de ani de zile. Eu n-am fost j*vră şi gloabă ca tine. Tu eşti împuţită de sus până jos şi pe dinăuntru, şi pe dinafară. Doamna M*iulescu o cheamă mai nou. Arată ca dracu'. Eu pot să arăt ca dracu', că sunt bărbat. Ieşi afară c*rvă ordinară",  a urlat Marian Niculescu.

Bineînţeles, nici fosta lui soţie nu s-a lăsat mai prejos. "Eu p'ăsta îl bat. E ultima oară când mai apare să discute despre mine. Retardat împuţit care eşti. A ajuns unul ca tine care nu are studii, nu are nimic, să vină să mă denigreze pe mine. Începând de astăzi eşti urmărit de mine. Începând de astăzi, nu ma scapi", a apucat să spună Mariana Moculescu, înainte să-i fie întrerupt microfonul.

Citeşte şi:

Marian Niculescu: «M-am uitat cu Horia cum face Moculeasca sex oral»

Mariana Moculescu, atacată de fostul soţ: «Este zăpăcită şi turbată»

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net