Marile iubiri ale lui Geo Costiniu: «Am avut cinci neveste, de toate m-am îndrăgostit»

Actorul, care s-a stins din viaţă luni spre marţi seara, a recunoscut, în urmă cu câţiva ani, că a fost căsătorit de cinci ori şi de fiecare dată le-a iubit enorm pe soţiile sale.

"Am avut cinci neveste, pe toate le-am iubit. De fiecare dată am crezut că mi-am găsit iubirea vieţii mele. Acum nu mai caut fiindcă am găsit omul care mi se potriveşte. E regizor tehnic la teatrul Creangă. Se poate că spune că m-am căsătorit cu fiecare femeie de care m-am îndrăgostit. E adevărat că unele au scăpat şi necăsătorite", spunea actorul la Antena 1.

Însă el a recunoscut că, după cinci neveste, nu mai are de gând să repete experienţa. Geo a mai adăugat că una dintre neveste i-a fost soţie de două ori chiar.

"E un fel de loz în plic! Poate să fie câştigător şi să rămâi cu prima. Poate să fie necâştigător şi atunci mai tragi o dată şi încă o dată şi încă...Cred că este suficient. Nu intru în concurenţă cu nimeni. Liz Taylor mă bate de mă zvântă în materie de căsătorii. A avut opt sau şapte. Şi eu am avut un repetir cu una dintre neveste. Am divorţat şi se pare că ne-am înţeles mai bine aşa... până am făcut greşeala să ne recăsătorim", mai spunea actorul într-un interviu dat pentru Jurnalul Naţional.

Geo Costiniu a murit luni spre marţi seara şi va fi înmormântat sâmbătă, potrivit reprezentaţilor Teatrului Odeon, teatrul unde actorul a jucat din 1974. Geo a debutat în film în 1972, iar pelicula care l-a consacrat a fost "Septembrie" a lui Timotei Ursu.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022