Marina Almăşan, despre relaţia cu Georgică Cornu: «Divorţul e prelungit, pentru că soţia lui...»

Marina Almăşan spune că nu se pune problema unei căsătorii cu Georgică Cornu, care încă nu a reuşit să-şi finalizeze divorţul cu soţia sa. Vedeta a mărturisit că soţia afaceristului nu este de acord să divorţeze fără partaj, care este îngreunat din cauza însolvenţelor firmelor acestuia.

"Divorţul lui e unul prelungit, din păcate. Soţia lui nu e de acord să-l separe de partaj, or, cum partajul e îngreunat de insolvenţele firmelor, automat şi divorţul se prelungeşte. Noi însă ne vedem de treaba noastră, nu ne împiedicăm în nişte hârtii a căror semnificaţie oricum fusese de mulţi ani încălcată în familia lui", a declarat Marina Almăşan pentru ZiarulRing.ro.

Almăşan a mai spus că în ciuda faptului că se susţin unul pe celălalt, ea şi iubitul ei au preferat să nu amestece viaţa personal cu cea profesională. Vedeta spune că ştia că Georgică Cornu are probleme cu afacerile, pentru că acesta i se plângea des de oamenii cu care colabora.

"Noi ne susţinem reciproc, dar nu ne încălcăm "teritoriile"! Ştiu doar că mi se plângea des că în toată lumea toţi vor să câştige uşor banii, păcălind, înşelând. De când a fost închis asociatul lui, adesea mai descoperea câte o fărădelege făcută de acesta şi se consuma mult pentru naivitatea de a se fi încrezut în astfel de oameni", a mai spus aceasta.

VIDEO Zile grele pentru Marina Almăşan! Vedeta tv a pierdut răsfăţul lui Georgică Cornu

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
ruxi si cristi mitrea jpg
florin piersic actor roman jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png