Marina Dina şi-a tatuat pe deget iniţiala iubitului

Cât timp a stat departe de lumea televiziunii, frumoasa blondă a profitat de tipul liber pentru a merge cu iubitul în vacanţă, unde i-a făcut şi un cadou inedit.

„Mi-am tatuat pe degetul inelar litera R de la Robert, iubitul meu, dar şi de la „Răi da' buni", spune vedeta.

Dina şi iubitul său au fost plecaţi mai bine de o săptămână la Monaco, unde sexy asistenta a consultat şi mai mulţi doctori în speranţa că îşi va rezolva problemele de sănătate care nu-i dau pace.

„Am fost la Monaco, imediat după ce am plecat din emisiune. Călătoria a fost şi în scop turistic, dar şi pentru a-mi lămuri unele probleme de sănătate. Monaco este o destinaţie de vacanţă absolut excepţională, doar că, dacă aş putea să aleg, niciodată nu m-aş stabili acolo. E un loc al oamenilor cu bani foarte mulţi si se simte asta, e ca şi cum te-ai plimba într-un oraş în care fiecare locuitor ar putea cumpăra oricând jumătate din lume şi vrea să şi arate asta", spune vedeta.

Chiar dacă în scurta perioadă în care a lipsit de pe sticlă a primit numeroase propuneri de emisiuni, Marina a refuzat, fiind legată sufleteşte de „Răi da' buni".

„Am refuzat să mai apar la tv, deşi aveam nenumărate propuneri, de la televiziuni mai mari sau mai mici, ca să nu mai vorbim de prezentări de modă. Am fost invitată de alte posturi, fie pentru roluri în producţii de vară, fie pentru emisiuni în grila de toamnă, dar am găsit tot felul de scuze ca să nu mă duc. Gândul meu era încă la "Răi da' buni". Mă întrebam oare ce-am să fac mai departe, dar, la nivel inconştient, nici o propunere nu mi se părea suficient de bună".

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg