Maximus Prigoană a ales între Laurette şi Tonciu

Bahmu
Bahmu

Eduard şi Maximus, cei doi băieţei ai lui Silviu Prigoană şi ai Adrianei Bahmuţeanu, au fost în centrul atenţiei „pupezelor” Laurette şi Andreea Tonciu. Fetele i-au făcut o vizită surpriză fostei lor şefe de la Kanal D.

Pus să aleagă între Laurette şi Tonciu, micul Prigoană nu a ezitat prea mult. „De ea îmi place!”, a spus repede Maximus indicând cu degetul spre mulatra Laurette.

Bahmu
Bahmu

Adriana a intervenit mutând atenţia spre şi mai micuţul Eduard care tocmai ce trăgea dintr-un biberon cu lapte. „Ăsta micu e un copil cuminte, nu are colici, nu plânge noaptea. Trebuie să-i schimb hainele că a crescut repede”, a precizat Bahmu care a slăbit 15 kilograme după naştere.

Întrebată de ce nu-l alăptează pe Eduard din sânii ei generoşi, Adriana a replicat: „Când nu ai cu ce, nu ai cu ce. Nu am de unde să-l alăptez.”

Bahmu
Bahmu

Bahmuţeanca l-a lăudat pe soţul ei care se implică în creşterea celui mai mic membru al familiei. „Prigoană îi face baie seară de seară, îi schimbă pamperşii. Am învăţat de la el cum se manevrează copilul. Mai am timp să exersez în pat şi cu Silviu Prigoană.”

Chestionate dacă îşi doresc să devină mămici, Laurette a spus că vrea să mai copilarească, iar Tonciu a zis că vrea un bebe.


    Bahmu
Bahmu
cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg