McDonalds vs. KFC: Cum arată cartofii prăjiţi după 3 ani - FOTO
Potrivit unei legende urbane, cartofii prăjiţi de la McDonalds sunt veşnici, precum producţiile de la Walt Disney, datorită procesului de congelare la care sunt supuşi, proces care pare a fi străin puişorilor de la KFC.
Un consumator al ambelor produse a realizat un mic experiment. Bărbatul a vrut să vadă care sunt cartofii prăjiţi cei mai rezistenţi în timp: cei de la McDonalds sau cei de la KFC.
Astfel, pe 23 decembrie, 2008, el a pus în două borcane, cu capac, cele două produse. După trei ani se văd rezultatele. Cei de la MC par a fi "proaspeţi", în schimb cei de la KFC şi-au modificat compoziţia, scrie site-ul lainformacion.com.
În mod normal, orice mâncare ar trebui să se descompună în 10 săptămâni. După cum se observă din fotografie, cartofii de la McDonalds nu prezintă niciun semn de activitate microbiologică, spre deosebire de cei de la KFC.
Michael Pollan, un publicist nord-american, specializat în probleme de alimentaţie şi un mare susţinător al mâncării sănătoase, a declarat: "Nu mânca ce nici bacteriile nu vor, ele nu sunt proaste".