Medicamentele fetiţei care a uitat să scrie costă 1.200 de lei!

Necazurile Laurei au început la scurt timp de la naştere şi nu s-au mai oprit niciodată. Are 12 ani, vârstă la care un copil ar trebui să se bucure de viaţă!

Însă, copila priveşte primăvara prin ferestrele saloanelor de spital. Povestea ei v-am prezentat-o atât în Click! cât şi în Adevărul de seară. La începutul clasei a IV-a, după o criză de epilepsie, Laura a intrat în comă, iar când s-a trezit s-a constatat că uitase să citească şi să scrie.

Săptămâna trecută, am vizitat-o şi noi pe Laura la spitalul „Dr. Victor Gomoiu", unde mama şi fiica erau internate. Am întâlnit o copilă extrem de curioasă, de veselă şi plină de energie! I-am dus câteva hăinuţe în dar, dar şi cele două tuburi de Depakine, un medicament scump, pe care cititoarea noastră, doamna Rozica N. i le-a donat copilei.

„Am venit aici, fiindcă Laura s-a simţit rău. Medicii ne-au spus să continuăm tratamentul şi să-i luăm şi Viusid. Sper să fie bine, să avem şi noi „vacanţă" de la spitale", ne-a spus Ana Paraschiv, mama copilei.

Tratamentul Laurei este extrem de scump, pe lună costul medicamentelor depăşeşte 1.200 de lei, iar venitul familiei este unul modest! Dacă cineva poate să o ajute, să sune la 021.407.76.80.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
Viktor Orban FOTO AFP
Razboi Ucraina Rusia recoltare cereale agricultura combina în regiunea Harkov Ucraina FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg