Medicamentele fetiţei care a uitat să scrie costă 1.200 de lei!

Ultima actualizare:

Necazurile Laurei au început la scurt timp de la naştere şi nu s-au mai oprit niciodată. Are 12 ani, vârstă la care un copil ar trebui să se bucure de viaţă!

Însă, copila priveşte primăvara prin ferestrele saloanelor de spital. Povestea ei v-am prezentat-o atât în Click! cât şi în Adevărul de seară. La începutul clasei a IV-a, după o criză de epilepsie, Laura a intrat în comă, iar când s-a trezit s-a constatat că uitase să citească şi să scrie.

Săptămâna trecută, am vizitat-o şi noi pe Laura la spitalul „Dr. Victor Gomoiu", unde mama şi fiica erau internate. Am întâlnit o copilă extrem de curioasă, de veselă şi plină de energie! I-am dus câteva hăinuţe în dar, dar şi cele două tuburi de Depakine, un medicament scump, pe care cititoarea noastră, doamna Rozica N. i le-a donat copilei.

„Am venit aici, fiindcă Laura s-a simţit rău. Medicii ne-au spus să continuăm tratamentul şi să-i luăm şi Viusid. Sper să fie bine, să avem şi noi „vacanţă" de la spitale", ne-a spus Ana Paraschiv, mama copilei.

Tratamentul Laurei este extrem de scump, pe lună costul medicamentelor depăşeşte 1.200 de lei, iar venitul familiei este unul modest! Dacă cineva poate să o ajute, să sune la 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net