Mihaela, de la Monte Carlo, în vila lui Elan!

Ultima actualizare:

Ori lux, ori iubirea lui Dani Oţil! Se pare că între aceste două lucruri a avut de ales Mihaela Rădulescu.

Cel care a pus-o să ia dureroasa decizie ar fi, conform apropiaţilor vedetei, chiar fostul ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Iar Răduleasca pare să fi ales. Vineri la prânz, diva s-a întors de la Monaco împreună cu băieţelul ei, Ayan.

Deşi au trecut câteva luni bune de când nu l-a mai văzut pe Oţil, Mihaela nu s-a grăbit să-l întâlnească. Ieri, fotoreporterii Click! au surprins-o, în jurul prânzului, venind la Izvorani împreună cu fostul soţ şi cu fiul lor, după ce au fost împreună în oraş.

Nici vineri vedeta nu s-a întâlnit cu Dani, care şi-a petrecut ziua în casă, conform vecinilor săi.

Să se fi răcit oare atât de tare relaţia dintre cei doi? Să-i fi spus Mihaela "adio" lui Dani? Surse din anturajul ei spun că da, iar "vinovat" ar fi Elan.

De la sfârşitul lui iunie, de când s-a stabilit în Monte Carlo, Mihaela Rădulescu a început şi o nouă viaţă sentimentală, departe de orice tentaţie.

"Elan i-a spus că o va susţine financiar doar dacă renunţă la idila cu Oţil", ne-a spus o sursă de încredere.

Pe de altă parte, de câteva săptămâni, Dani suferă tot mai mult, iar motivul e despărţirea de iubita lui, spun colegii din Antena 1.

Dani le-ar fi povestit că Elan i-a interzis Mihaelei să mai ţină legătura în vreun fel cu el. Nu mai are voie să o sune sau să se viziteze.

"Din câte am înţeles, aceasta ar fi fost condiţia împăcării dintre Mihaela şi Elan", a mai spus sursa.

Plecarea Mihaelei pe Riviera franceză ar fi o altă strategie a fostului său soţ de a o rupe pe fosta prezentatoare a "Duminicii în familie" de viaţa dezordonată pe care a avut-o în ultimul an în România.

În schimbul renunţării la celebritatea din România, Elan i-a oferit o viaţă de lux în Monaco şi acces în lumea celor mai bogaţi oameni din lume.

Se pare că oferta a fost greu de refuzat! Aşa se face că încercările lui Dani de a relua legătura cu iubita sa par să fi eşuat de fiecare dată.

Contactaţi telefonic, Mihaela Rădulescu şi Elan au refuzat să comenteze acest subiect.

Dani nu a vrut nici el să discute pe această temă, dar a adăugat că face multe emisiuni frumoase şi participă la concursuri despre care jurnaliştii pot relata.

Mihaela şi Dani, iubire de un an

Mihaela şi Dani au început povestea lor de dragoste în urmă cu un an, aceştia cunoscându-se însă în anul 2007.

Cei doi s-au văzut pentru prima dată pe platourile de filmare de la Romexpo, în timpul unor filmări. În timpul relaţiei, Mihaela s-a mutat pentru o perioadă în garsoniera lui Dani realizând împreună şi câteva proiecte profesionale.

A venit în ţară cu afaceri

Mihaela Rădulescu a venit vineri în România cu planuri mari de afaceri. Ea are de gând să deschidă săptămâna viitoare, în ţară, câteva magazine "Piciorul gras", cu haine de copii.

Primul magazin de acest gen a fost inaugurat de vedetă, soţul şi fiul lor în această vară, la Constanţa.

Se pare că Mihaela nu va sta în România mai mult de o săptămână, însă va reveni în mai puţin de o lună pentru a deschide alte câteva magazine. În total, vedeta plănuieşte să aibă lansări în şase oraşe.

Mama Mihaelei îşi aştepta fiica la masă

Mama Mihaelei Rădulescu a fost surprinsă, ieri de fotoreporterii Click! în oraş, la cumpărături. Aceasta şi-a petrecut câteva ore într-un supermarket din Capitală, de unde s-a aprovizionat cu preparate culinare pentru următoarea perioadă.

După ce şi-a consultat lista cu târguieli, mama divei a încărcat portbagajul maşinii cu sacoşe şi s-a îndreptat spre casă. Îşi aşteaptă oare fiica şi nepotul la masă?

Vezi GALERIE FOTO Cu Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
aroportul heathrow foto profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net