Mihai Stoica e dorit de Dumitrescu la Steaua

Stoica a mai activat la Steaua, până în anul 2007, când a plecat de la club în urma unui scandal cu patronul Gigi Becali. Acesta l-a jignit în repetate rânduri pe conducător între cei doi existând de atunci o relaţie tensionată.

Chiar dacă a declarat recent că nu îl va aduce pe Meme Stoica la Steaua nici dacă ar şti că o să câştige Liga Campionilor, Becali s-a întâlnit cu fostul său colaborator săptămâna trecută, şi au luat masa într-un restaurant din Poiana Braşov.

Becali a negat că ar avea intenţii serioase să-l instaleze pe Stoica în funcţia de manager, dar, insistenţele lui Ilie Dumitrescu ar putea da roade. Finanţatorul i-a promis antrenorului că-i va îndeplini toate dorinţele pentru a-i asigura condiţii favorabile performanţei.

"Dacă îl vrea pe Meme Stoica, eu i-am spus că sunt de acord, cu condiţia să nu vorbesc cu el", a spus Becali, conform prosport.ro.

Aducerea lui Stoica ar reprezenta şi o încercare a lui Becali de a-i linişti pe fani, fiind cunoscută relaţia excelentă pe care a avut-o Mihai Stoica cu galeria stelistă.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
DSC 4775 JPG
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
image
image
image
image
Athos Salome jpg
William John Powers, alături de uriașa lui pisicuță jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Meteo - vremea - ploaie - FOTO 123 RF
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg