Mihai Trăistariu, generos cu necuvântătoarele: «Decât să-i dau unui om mai bine-i dau unui câine»


    În trei campanii a  strâns 82.000 de euro
În trei campanii a strâns 82.000 de euro

Mihai Trăistariu este un iubitor înrăit al animalelor, al având deja 17 caini si 33 de pisici de care are grijă.

Cântăreţul şi-a propus ca, în acest an, să construiască un adăpost pentru animale cu banii pe care îi va obţine din campania electorală. „Am de gând să cumpăr un teren de vreo 10.000 de metri pătraţi, unde să reuşesc să adun toţi câinii fără stăpân din România. Sunt un mare iubitor de animale. Am deja în grijă 17 câini şi 33 de pisici. Îi cresc de vreo 3-4 ani pe la diverse case, îi alimentez săptămânal cu mâncare", a povestit el pentru revista Tango.Fire miloasă, Trăistariu mărturiseşte că ajută câinii maidanezi de câte ori poate, deoarece se întristează atunci când îi vede pe străzi hăituiţi şi flămânzi.

"Nu suport să văd un câine pe stradă, slab şi prăpădit, care se uită în ochii mei şi-mi cere, din priviri, mâncare! Decât să-i dau unui om, prefer să-i dau unui animal! Pentru că animalele te iubesc necondiţuinat şi nu-ţi fac rău niciodată! Nu ştiu de ce simt aşa! Mă condamn uneori pentru asta! Dacă mi se întâmplă să văd un câine căutând disperat ceva de mâncare, fug repede la colţ, cumpăr juma' de salam şi i-l fac cadou", a mai declarat el.

Solistul, cunoscut pentru sumele uriaşe pe care le câştigă din concerte, a crezut că va scăpa la un moment dat de obsesia pentru patrupede, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, el şi-a propus să se implice mai mult în proiectele de ajutorare. "M-am îmbolnăvit de dragul animalelor. Am crezut că o să-mi treacă, dar am intrat şi mai rău în povestea asta. Si-atunci, mi-am propus să ajut cat pot la acest capitol", s-a destăinuit el.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg