Mihai Trăistariu, generos cu necuvântătoarele: «Decât să-i dau unui om mai bine-i dau unui câine»


    În trei campanii a  strâns 82.000 de euro
În trei campanii a strâns 82.000 de euro

Mihai Trăistariu este un iubitor înrăit al animalelor, al având deja 17 caini si 33 de pisici de care are grijă.

Cântăreţul şi-a propus ca, în acest an, să construiască un adăpost pentru animale cu banii pe care îi va obţine din campania electorală. „Am de gând să cumpăr un teren de vreo 10.000 de metri pătraţi, unde să reuşesc să adun toţi câinii fără stăpân din România. Sunt un mare iubitor de animale. Am deja în grijă 17 câini şi 33 de pisici. Îi cresc de vreo 3-4 ani pe la diverse case, îi alimentez săptămânal cu mâncare", a povestit el pentru revista Tango.Fire miloasă, Trăistariu mărturiseşte că ajută câinii maidanezi de câte ori poate, deoarece se întristează atunci când îi vede pe străzi hăituiţi şi flămânzi.

"Nu suport să văd un câine pe stradă, slab şi prăpădit, care se uită în ochii mei şi-mi cere, din priviri, mâncare! Decât să-i dau unui om, prefer să-i dau unui animal! Pentru că animalele te iubesc necondiţuinat şi nu-ţi fac rău niciodată! Nu ştiu de ce simt aşa! Mă condamn uneori pentru asta! Dacă mi se întâmplă să văd un câine căutând disperat ceva de mâncare, fug repede la colţ, cumpăr juma' de salam şi i-l fac cadou", a mai declarat el.

Solistul, cunoscut pentru sumele uriaşe pe care le câştigă din concerte, a crezut că va scăpa la un moment dat de obsesia pentru patrupede, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, el şi-a propus să se implice mai mult în proiectele de ajutorare. "M-am îmbolnăvit de dragul animalelor. Am crezut că o să-mi treacă, dar am intrat şi mai rău în povestea asta. Si-atunci, mi-am propus să ajut cat pot la acest capitol", s-a destăinuit el.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg