Miliardarul Truică ameninţă cu sinuciderea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scenariu de thriller pare viaţa lui Remus Truică! Miliardarul de la Snagov, cu vilă în Caraibe, se convinge pe pielea lui că banii nu aduc fericirea. Click! a aflat că acesta a picat într-o depresie cruntă.

Şi-a dorit totul, iar acum rămâne fără nimic. Cu câteva zile înainte să împlinească 41 de ani, Remus Truică nu are gânduri de petrecere, ci mai degrabă de sinucidere.

Irina Truică

Se pare că fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase e copleşit de o teribilă depresie, disperat că viaţa luxoasă i se năruieşte precum un castel de nisip.

Şi-a pierdut amanta, pe Patricia Kaas, care l-a părăsit în momentul în care el i-a cerut să renunţe la muzică, îşi va pierde soţia, Irina intentând divorţ în St. Maarten (Caraibe), e la un pas să-şi piardă şi copilele, care mai mult ca sigur că vor fi încredinţate mamei.

Mai mult, Remus Truică e aproape să-şi piardă şi averea colosală, în anturajul lui vorbindu-se tot mai des despre furia oamenilor care l-au împrumutat cu bani grei.

Întrebat dacă îl va reprezenta şi în eventualitatea unor litigii cu creditorii săi, dar şi în cazul unui proces cu Roşia Montană, despre care se discută intens, avocatul lui Truică, Valeriu Stoica, ne-a declarat: „Colegii mei nu au discutat nici o altă problemă" (n.r. - cu excepţia divorţului).

Se pare că Vladimir Cohn, fostul acţionar dinamovist, ar fi unul dintre creditorii lui Truică, însă acesta a infirmat pentru Click!: „Sunt baliverne, nu e nimic adevărat".

Citeşte şi:

Truică, te iubeai cu  Ferenţ când soţia  era gravidă?

Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga în Caraibe

Miliardarii din Snagov şi-au lăsat soţiile fără bani!

Truică s-a mutat pe iahtul botezat cu numele soţiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net