Minculescu, rece cu publicul la ultimul concert

3 septembrie 2012
image
Cristi Minculescu a anunţat, săptămâna trecută, că nu va mai face parte din formaţia Iris.

Peste 3.000 de persoane s-au str├óns, duminic─â, la Castelul Banffy pentru ultimul concert al forma┼úiei Iris cu Cristi Minculescu solist vocal. De┼či se a┼čteptau s─â fie o desp─âr┼úire emo┼úionant─â, solistul a fost distant cu publicul.

├Ämbr─âcat ├«n tricoul Universit─â┼úii Craiova, Cristi Minculescu nu a comunicat deloc cu publicul. Spre final, a mul┼úumit doar membrilor trupei ┼či so┼úiei Rodica pentru c─â ÔÇ×├«nc─â tr─âie┼čte".

Pentru ultimul concert ├«n aceast─â formul─â, Iris a urcat pe scena amenajat─â ├«n incinta castelului Banffy ├«n jurul orei 22.00 ┼či a c├óntat aproximativ o or─â. Minculescu a fost destul de rece cu publicul, interac┼úiunea dintre el ┼či ace┼čtia fiind aproape zero.

Fanii au adus tricouri inscripţionate cu mesaje de adio

simeon stalpnicul png

Nici fanii nu s-au ar─âtat foarte entuziasma┼úi, doar cei din primele r├ónduri afi┼č├ónd tricouri inscrip┼úionate cu ÔÇ×Cristi, te iubim ┼či vom fi mereu al─âturi de tine!". Dup─â ce trupa s-a ├«ntors pentru un singur bis, concertul s-a ├«ncheiat, iar publicul s-a ├«ndreptat spre ie┼čire f─âr─â a striga numele forma┼úiei lor preferate.

Click!spune

Cristi Minculescu a anun┼úat, s─âpt─âm├óna trecut─â, c─â nu va mai face parte din forma┼úia Iris. Decizia i-a ┼čocat pe colegii de trup─â care sunt revolta┼úi ┼či sus┼úin c─â nu ├«n┼úeleg de ce Minculescu i-a l─âsat cu ochii ├«n soare. Noul solist este Toni ┼×eic─ârescu.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022