Mircea Badea: ”Rasa umană e naşpa”

Ultima actualizare:

    Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat în emisiunea din această seară incidentul petrecut la Craiova, unde o femeie, viictimă a unui accident, a fost jefuită în plină stradă. Hoţii, un bărbat şi o femeie, ajung la locul accidentului, pun mâna pe bagajele victimei, care zace într-o baltă de sânge și fără să le pese de absolut nimic fură tot ce găsesc în geantă. Realizatorul emisiunii "În gura presei" e de părere că rasa umană e într-o continuă decădere.

"Noi avem o părere absolut pervertită despre rasa umană. Rasa umană e naşpa. Rasa umană a produs, în ultima sută de ani, două războaie mondiale, rasa umană a dat cu două bombe atomice, rasa umană a inventat lagăre de concentrare și a executat oameni în masă. Rasa umană produce niște cetățeni care cu niște rucsace în spate se detonează. Rasa umană produce exemplare care împuşcă copii la şcoală şi tot ea îl produce pe Breivik", a declarat Badea.

"Poate noi nu vrem să acceptăm adevărul. Rasa umană este abjectă. Singurul lucru care o mai ţine, cât de cât, este repercusiunea. Dacă frica de repercusiune dispare suntem ca cintezoii de ziua recoltei", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

Soluția pe care o vede Mircea Badea la aceată situație este "să ne ultragiem mai puțin".

"Cetăţeni, în România, statistica, faptele şi realitatea demonstrează că, în principiu, dacă eşti băiat de treabă ţi-o furi. În primul rând de la oamenii legii. În cele mai felurite situații, cu inventivitate malefică, absolut spectaculoasă, dacă ești un privitor de pe margine, dacă ești implicat te paște atacul cerebral. De aceea, eu propun să ne ultragiem mai puţin şi să deschidem ochii mai mult".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
image
actualitate.net
image
actualitate.net