Mitea stă de o lună pe banii lui Tonciu

George Tal  câştigă din  concertele lui Györfi
George Tal câştigă din concertele lui Györfi

Andreea Tonciu nu poate fi acuzată că stă cu fotbalistul Nicolae Mitea din interes, căci, în ultimii doi ani de relaţie, fotbalistul a adus acasă doar 5.000 de euro, adică suma pe care ea a câştigat-o în doar trei săptămâni. Banii câştigaţi de Mitea la Petrolul Ploieşti s-au dus însă pe vacanţa de lux petrecută, de Sărbători, în Egipt.

Andreea Tonciu munceşte pe rupte ca să facă rost de bani de buzunar, şi, de mai bine de o lună, interesul de a prinde contracte bine plătite, în modelling, e şi mai mare, căci trebuie să-l întreţină şi pe iubitul ei fotbalist, Nicolae Mitea.

Ca un făcut, în ultimii doi ani, el nu a reuşit să joace decât la Petrolul Ploieşti, însă, după doar şase luni, a reziliat contractul de comun acord. Din salariul de 3.000 de euro, promis iniţial, Mitea a primit, pe toată această perioadă, doar 5.000 de euro, căci nu a intrat prea des pe teren.

2.000 €- videoclipul cu manelistul Cristi Dulles

Din aceşti bani, el a dorit să-i facă o bucurie iubitei, drept răsplată că l-a aşteptat cuminte acasă, din cantonamente. Astfel, de Revelion, Nicky a cumpărat bilete de vacanţă în Egipt, recuperând partidele de sex la un hotel de lux.

Dar, gata, vacanţa s-a terminat, iar Andreea a revenit la job, cu bateriile încărcate, în timp ce Mitea este în şomaj.

2.000 €- mireasă la Târgul de Nunţi

simeon stalpnicul png

Apropiaţii lor susţin că fotbalistul îşi caută disperat un nou club, la care să activeze, căci nu mai vrea sub nici o formă să fie considerat un bărbat întreţinut de iubită. Obişnuită însă deja cu ghinioanele iubitului pe plan profesional, Andreea Tonciu are o singură şi mare preocupare: să aducă bani acasă.

Iar norocul nu a ocolit-o de la începutul anului, ea reuşind să semneze trei contracte bănoase, a câte 2.000 de euro, fiecare: apariţia într-un videoclip al manelistului Cristi Dulles, prezentări de modă la Târgul de Nunţi, iar de ieri a devenit imaginea salonului Cezara din Bucureşti. Nu a refuzat însă nici prezentările de modă din cluburi.

George Tal câştigă din concertele lui Györfi

Şi George Tal depinde foarte mult de iubita lui, solista Daniela Györfi. Dacă artista nu are concerte, atunci nici impresarul şi iubitul ei, George Tal, nu are de unde câştiga bani.

Cu cât invitaţiile de a concerta sunt mai multe, şi bugetul lui Tal creşte simţitor.

Israela îl întreţine pe Liviu de 5 ani


    George Tal  câştigă din  concertele lui Györfi
George Tal câştigă din concertele lui Györfi

Israela Vodovoz, celebra blondă de 70 de ani, îşi întreţine şi ea iubitul, Liviu (41 de ani). Chiar dacă între Israela şi Liviu este o diferenţă de 30 de ani, cei doi se iubesc la nebunie.

Dansatoarea de salsa se iubeşte cu bărbatul de aproximativ 5 ani, şi nu o mai interesează ce spune gura lumii, în ceea ce priveşte faptul că Liviu trăieşte pe banii ei.

Mai citeşte:

Andreea Tonciu se bronzează la lumina lunii

Tonciu se mărită cu Mitea: «Vreau să vină toată lumea la nunta mea»

Andreea Tonciu s-a milogit de Mitea ca să apară sexy într-un clip

Andreea Tonciu, ce porcării ţi-ai pus la ochi?

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock