Mititelu trebuie să-i dea 7 milioane de euro lui Piţurcă!

Ultima actualizare:

Universitatea va face recurs la decizia de ieri, iar în cazul în care va pierde din nou va trebui să plătească în termen 30 de zile. Dacă nu va face acest lucru, formaţia din Bănie va fi neprogramată în campionat, iar la două neprogramări va retrogradată în Liga a III-a!

Oltenii se pot adresa apoi la TAS, dar o eventuală decizie care le-ar fi favorabilă i-ar scuti de achitarea banilor, fără a-i salva şi de la retrogradare. "Dacă Mititelu va răsturna decizia la TAS, unde procesul poate dura o lună, două sau mai mult, Federaţia şi Liga nu vor risca nicio sancţiune.Vor plăti, în schimb, membrii comisiei care au luat decizia în sensul că vor fi daţi afară!", a explicat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Mititelu l-a îndepărtat pe Piţurcă de la Universitatea în urma unui conflict care a apărut între cei doi în noiembrie 2010. Mai întâi i-a interzis accesul la antrenamentele echipei şi i-a suspendat contractul, ca să nu fie nevoit să-i plătească clauza de reziliere, apoi l-a înştiinţat pe manager că i-a reziliat angajamentul pe motive disciplinare.

În încercarea de a-şi face dreptate, Piţi s-a adresat întâi la LPF, dar cazul a fost direcţionat către FRF.

Mititelu a luat foc după ce a aflat verdictul dat de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

«Mă voi adresa Curţii de Apel Bucureşti, dar acest caz va ajunge, probabil, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Piţurcă avea un contract de muncă, era manager, nu antrenor sau jucător, ca să n-am voie să merg în civil într-un litigiu cu el. Piţurcă mi-a luat doi jucători, pe Găman şi pe Bărboianu, care fac şase-şapte milioane de euro, iar acum mai vrea încă şapte milioane. Nu va primi niciodată aceşti bani, poate doar dacă îi câstigă la poker sau la barbut.", a tunat patronul din Bănie. El e convins că în spatele verdictului de ieri se află mai multe persoane care îi vor răul, printre care şi Dumitru Dragomir.

«E o decizie banditească, luată de nişte infractori! Piţurcă vrea să mă determine să-i las liberi pe Găman şi pe Bărboianu! Dragomir e şi el implicat în chestia asta", a spus Mititelu.

«Mai vreau încă 5 milioane de euro!»

Victor Piţurcă nu s-a declarat prea încântat de verdictul dat ieri.

"Eu am cerut despăgubiri de 12 milioane şi am obţinut doar şapte milioane. Voi merge la TAS ca să obţin şi diferenţa de cinci milioane", a anunţat fostul selecţioner. Acesta mai vrea încă cinci milioane de euro pentru faptul că Mititelu ar fi încălcat şi o clauză de confidenţialitate a contractului său.

Şi totuşi, Piţi a recunoscut că e conştient că nu va primi cei şapte milioane de euro de la Mititelu, date fiind problemele financiare cu care se confruntă patronul Craiovei.

"Eu ştiu că nu o să primesc aceşti bani pentru că Mititelu nu are de unde să mi-i dea. El e sărac lipit. De fapt, nici nu vreau să-i iau banii, vreau doar să-l desfiinţez, să vină un alt patron, să facă o nouă echipă", a adăugat fostul manager al Ştiinţei.

Şi primirea licenţei e «în aer»

Patronul Universităţii se confruntă şi cu o altă problemă, pe lângă litigiul cu Piţurcă. Ştiinţa are datorii de trei-patru milioane de euro la bugetul de stat. Dacă nu va achita aceste restanţe până la 31 martie, Craiova nu va primi licenţa pentru sezonul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net