Moculescu a «cerşit» Trofeul Mamaia, dar nu l-a primit

Ultima actualizare:

Horia Moculescu (75 de ani) a avut numai belele la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia din acest an. Căldura i-a dat mari bătăi de cap şi s-a supărat că în culise nu exista ventilaţie, iar într-o seară sunetistul i-a greşit CD-ul cu piesa şi astfel artistul s-a făcut de râs. După toate acestea, Horia spera ca măcar să câştige trofeul festivalului şi cei 5.000 de euro aferenţi. Însă, membrii din Consiliul Judeţean Constanţa au considerat că premiul îl merită mult mai tânăra Rodica Elena Tudor (22 de ani).

Enervat din cale afară, conform surselor din cadrul organizatorilor, Moculescu a pus mâna pe telefon şi a sunat în stânga şi-n dreapta ca să le sugereze că vrea premiul pentru că are o vârstă, ani de muncă, şi că îl merită pe deplin, iar o tânără de 22 de ani nu are experienţă mai multă ca el. Ei bine, văzând că nu se poate rezolva nimic, compozitorul a apelat direct la Mădălin Voicu, preşedintele juriului, rugându-l să-i dea trofeul. Conform aceloraşi surse, Horia s-a rugat de juraţi să-l desemneze câştigător.

Din păcate, Moculescu a obţinut doar locul I la secţiunea Creaţie şi 1.500 de euro. Artistul a participat cu piesa „Tăcerile de fier". Consiliul Judeţean Constanţa i-a mai oferit un premiu de 1.500 de euro şi o diplomă „10 oameni de valoare".

Întrebat de jurnalişti despre scandalul cu trofeul, Horia a refuzat să dea prea multe declaraţii spunând că vrea ca tânăra câştigătoare să realizeze măcar puţin din ce a făcut el din punct de vedere muzical. Rodica Elena Tudor a câştigat Trofeul Mamaia, în valoare de 5.000 de euro, cu piesa „Noapte caldă" a Paulei Seling. „Cu aceşti bani vreau să găsesc compozitori care să mă ajute să mă lansez mai repede pe piaţa muzicală. Îi voi plăti să-mi compună piese. M-am gândit la câteva nume printre care şi Horia Moculescu", ne-a declarat Rodica Tudor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
canicula jpg
front restaurant 1 jpg
cantareata imn america jpg
Marcel Ciolacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net