Moculescu, stripper la Mamaia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 75 de ani, compozitorul Horia Moculescu suportă cu greu căldurile! Invitat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2012, el le-a reproşat organizatorilor că, în culisele Teatrului de vară "Soveja", nu există nici un fel de ventilaţie şi că aerul este insuportabil. Roşu la faţă şi plin de transpiraţie, Moculescu nu a mai suportat: s-a aşezat pe bordură, la aer, şi-a desfăcut nasturii de la cămaşă, dar şi cureaua de la pantaloni!

Anul acesta, Festivalul Mamaia este plin de foste glorii! Dacă tot s-au plâns că au fost uitaţi şi, practic, scoşi din showbiz de fetele siliconate, organizatorii s-au gândit să repare situaţia şi au invitat cam tot ce însemna odată crema muzicii româneşti.

Din păcate, anii îşi spun cuvântul, iar veteranii s-au plâns care de căldură, care de oboseală, care de bani. Pentru câteva momente, joi seară, Horia Moculescu a uitat că este un venerabil compozitor, la vârsta a treia, şi a oferit o imagine cum rar s-a mai văzut. El s-a desfăcut la cămaşă şi la curea, chiar în spatele scenei Teatrului de vară "Soveja" din Constanţa, unde a avut loc Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2012.

Transpirat tot, compozitorul s-a aşezat pe bordură, la aer

simeon stalpnicul png

Din cauză că nu suportă căldura, iar în culise nu exista nici un aparat de aer condiţionat, Horia a stat mai mult pe scările dinspre scenă, cu fundul pe ciment, acolo unde mai adia cât de cât briza. Cu toate că a consumat şi câţiva litri de apă rece, compozitorul tot n-a reuşit să se mai răcorească, aşa că a uitat de prezenţa celorlalţi invitaţi şi a început să-şi desfacă, pe rând, nasturii de la cămaşă.

Apoi, pentru că şi cureaua îl strângea prea tare, a desfăcut-o şi pe aceasta. Paparazzi au fost însă pe fază şi l-au fotografiat. Enervat la culme, Moculescu le-a cerut fotoreporterilor să şteargă toate pozele în care apare dezmăţat, cu burta la vedere. Compozitorul a motivat că nu suportă căldura şi că organizatorii festivalului nu au pus nici un fel de ventilaţie în culise.

„Suport foarte greu căldura. Este ora 22.00-23.00 şi afară sunt 31 de grade Celsius. Mi-e foarte cald. De asta nu stau nici în culise, pentru că nu există nici o ventilaţie, le-am spus şi organizatorilor. Mai stau pe aici, pe afară", a declarat Horia, pentru Click! Pe scenă, însă, joi seara, când şi-a prezentat numărul artistic, Horia a purtat şi sacou peste cămaşă, iar în timp ce cânta i se scurgeau picăturile de transpiraţie pe faţă. El a participat joi seară la secţiunea „Creaţie", cu piesa „Tăcerile de fier".

Click! spune

Ce premii primesc concurenţii?Locul I, pentru fiecare secţiune - 1.500 de euroLocul II - 1.000 de euroLocul III - 500 de euro Trofeul Mamaia - 5.000 de euro

Silvia Dumitrescu, desculţă la repetiţii

Cântăreaţa Silvia Dumitrescu a participat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, la secţiunea „Creaţie", unde a interpretat piesa „Să zbor".

La repetiţiile din cursul zilei de joi, Silvia a căutat să fie în centrul atenţiei. S-a îmbrăcat cu o rochie turcoaz, la care a asortat o geantă şi cercei de aceeaşi culoare şi, după ce şi-a cântat propria piesă, a urcat din nou pe scenă lângă un alt concurent.

În timp ce participantul îşi repeta melodia, Silvia s-a descălţat şi a dansat de mama focului pe scenă, lângă el, învârtind o eşarfă în jurul ei. Joi seară, în timpul recitalului, solista a vrut să surprindă din nou şi şi-a făcut apariţia pe scenă desculţă.

Au făcut chetă ca să-l aducă pe Cornel Constantiniu

Prieten bun cu regretatul Aurelian Andreescu, solistul Cornel Constantiniu, în vârstă de 67 de ani, bolnav de Parkinson, a vrut să fie şi el prezent la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia din acest an. Organizatorul Niki Constantinescu, împreună cu Horia Moculescu şi cu Adrian Daminescu, au făcut chetă ca să-l aducă la Mamaia, după ce el le-a reproşat că nu a fost invitat decât pe ultima sută de metri.

Daminescu, Moculescu şi Constantinescu au pus mână de la mână şi i-au plătit transportul (decont bon benzină) şi l-au cazat, pentru o noapte, la Hotel Flora din Mamaia. El a stat în public cu George Nicolescu.

Temişan, cu Merţanul «de cadou»

Solistul Aurelian Temişan a reuşit să atragă privirile celor prezenţi încă de când a ajuns la Teatrul de Vară "Soveja" din Constanţa. Artistul a coborât dintr-un autoturism marca Mercedes-Benz , primit cadou, după cum susţine el.

„Maşina e primită cadou, nu e nici nouă, nici veche", a spus Temişan. Modelul autoturismului este W123 şi nu se mai fabrică din anul 1986. Preţul uneia, second hand, este în jur de 2.500 €.

Aurelian a interpretat câteva piese, în memoria regretatului Aurelian Andreescu, joi seară, în cadrul festivalului, iar aseară a participat, la secţiunea „Creaţie", cu melodia „Cântec de dragoste".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net