Motivaţie pentru crimă: «Am ucis-o pentru că m-a batjocorit»

image
Alwen Jones

Alwen Jones, o femeie în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce a ucis o altă femeie, cu un cuţit pe care îl ţinea ascuns în sutien.

Ucigaşa, mamă a doi copii, a ucis-o pe Emma Jones, în vârstă de 31 de ani, pentru că aceasta din urmă "a batjocorit-o" în timpul unei discuţii aprinse. De asemenea, susţine femeia condamnată, victima şi-a meritat soarta, deoarece ar fi atacat, în urmă cu ceva timp, un alt membru al familiei acesteia, scrie Adevărul.

Alwen Jones s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie pe care l-a ascuns în sutien, înainte de a se îndrepta spre apartamentul în care victima locuia.

Potrivit spuselor unui martor, ucigaşa ar fi provocat victima, strigându-i, în momentul în care a ajuns în cartierul acesteia, să iasă afară din propria locuinţă dacă se consideră "suficient de puternică". Când Emma a deschis uşa, atacatoarea a înjunghiat-o în piept, lovitură care s-a dovedit fatală pentru tânără. Toate acestea s-au petrecut anul trecut, în luna decembrie, însă Alwen Jones şi-a aflat abia acum sentinţa.

Jones a declarat, de asemenea, că are un temperament coleric şi că s-a infuriat când Emma a batjocorit-o, afirmând totodată că avea cuţitul la ea doar pentru a se proteja, deoarece ştia "ce fel de om " era victima. Când a fost interogată de poliţie, Jones a susţinut că "îi fierbea sângele în vene".

Imediat după atacul asupra celeilalte femei, Alwen Jones a aruncat cuţitul într-o grădină din împrejurimi şi s-a ascuns de poliţie. În cadrul unei convorbiri telefonice, a ameninţat un poliţist că se va sinucide, însă a fost arestată imediat ce a ajuns acasă.

Judecătorul care a dat sentinţa în acest caz a condamnat-o la închisoare pe viaţă, cu recomandarea că ar trebui să stea cel puţin 18 ani închisă, înainte de a putea fi eliberată condiţionat.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu png
iulia albu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg