«Mulţumim, Click! Acum circulăm în siguranţă!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Curba morţii din Săftica a curmat zeci de vieţi într-un an. După ce Click! a semnalat cât e de periculoasă, autorităţile au pus osul la treabă. Au semnalizat-o, au limitat viteza şi au început să pună separatoare din beton.

Locul blestemat, unde au pierit cei mai mulţi şoferi vitezomani, este kilometrul 25 de pe DN1. Mai exact, curba de la ieşirea din Săftica.

Aici au loc accidente pe bandă rulantă. În luna decembrie a anului trecut, Click! a demarat o campanie, pentru ca reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), dar şi Poliţia Rutieră Ilfov să ia măsuri. Imediat după Anul Nou, poliţiştii au presemnalizat curba şi au limitat viteza la 60 km/h.

Bogdan Iulian a apreciat modul în care Click! a tratat acest subiect care a dus la luarea unor măsuri concrete care îi protejează pe şoferii care circulă corect

simeon stalpnicul png

Mai mult, aproape zilnic aceştia stau la pândă cu radarul în curbă, pentru a-i prinde pe vitezomanii inconştienţi. De săptămâna trecută şi cei de la CNADNR au pus în practică promisiunea făcută ziarului nostru.

Viteza în curbă a fost limitată la 60 de kilometri pe oră

simeon stalpnicul png

Aceea că vor amplasa separatoare de sens din beton pe o lungime de 1.200 m. De joi şi până azi, muncitorii au înlocuit balizele cu beton pe o porţiune destul de mare.

"În curba asta era jale. Bine că au pus betonul ăsta că aşa nu mai intru pe contrasens. Mulţumim, Click! Acum circulăm mai sigur", ne-a spus Bogdan Iulian, care circulă des pe DN1.

Luni, 27 decembrie 2010, Click! semnala necesitatea luării unor măsuri pentru reducerea accidentelor în curba de la Săftica

simeon stalpnicul png

Marţi, 28 decembrie 2010,pilotul de raliu Daniel Onoriu a testat curba morţii cu maşina sa de curse

simeon stalpnicul png

121 de accidente în opt luni

Poliţia Rutieră din Ilfov a înregistrat în ultimele opt luni în Săftica 121 de accidente rutiere soldate cu nouă victime şi cu pagube materiale.

„Dintre acestea patru au murit şi 22 au fost rănite”, ne-a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov. Reprezentanţii Companiei de Drumuri spun că măsura amplasării separatoarelor din beton nu asigură eliminarea accidentelor rutiere.

“Oricâte separatoare am amplasa, dacă şoferii merg cu viteze mari nu-i fereşte nimeni de accidente”, ne-au declarat oficialii CNADNR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa Foto   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
436297824 869027678587859 4107946890204579036 n jpg
inghititi ape Italia 2 jpeg
62366756 jpg
semnul intrebarii jpg
aeroport foto pixabay jpg
sofer jpg
pizza pixabay jpg
semnul intrebarii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net