N-au fost în stare să-i schimbe Mădălinei Manole crucea de lemn de la mormânt


    Mădălina Manole are cel mai  simplu mormânt din tot cimitirul
Mădălina Manole are cel mai simplu mormânt din tot cimitirul

Doi ani şi jumătate s-au certat ca chiorii pe mormântul Mădălinei Manole, şi nu numai. Cu toate acestea, nici părinţii, nici soţul, n-au reuşit să-i construiască artistei un cavou pe măsura celebrităţii sale. Ba mai mult, la căpătâiul artistei stă aceeaşi cruce albă din lemn, iar în jurul mormântului nu există gărduleţ.

Nimeni nu s-a aşteptat la moartea atât de violentă şi bruscă a Mădălinei. Aşa că, în iulie 2010, familia a obţinut pe fugă un loc de veci în cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Poziţionat fix în mijlocul aleii. Atunci toţi s-au lăudat că-i vor face un cavou demn de numele ei. Au trecut mai bine de doi ani şi mormântul e tot o groapă în ciment. Este adevărat că e îngrijit, plin cu flori şi verdeaţă.

Dar, chiar şi aşa, nu se compară cu nici un alt loc de veci din cimitir. Toate sunt construite din marmură, mai puţin al ei. Anul trecut, părinţii Mădălinei au vrut să-i ridice fetei lor un monument, însă Mircea Petru s-a opus.

"El este concesionarul locului de veci şi nu şi-a dat acordul pentru construcţie. Numai eu ştiu ce e în sufletul meu când văd că fata mea are o cruce de lemn la mormânt", a spus, îndurerată, Eugenia Manole, în urmă cu patru luni când i-a făcut parastasul de doi ani "fetei cu părul de foc".

Soţul cântăreţei Petru Mircea a fost foarte vehement atunci când ziariştii l-au întrebat dacă are de gând să-i facă un cavou. "Nu e treaba nimănui de cum arată mormântul soţiei mele. E cavoul soţiei şi mamei copilului meu. E ceva ce ţine de familie, sunt lucruri personale. Nu am de ce să discut şi să mă consult cu părinţii ei, e cavoul soţiei mele", a declarat Petru.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. A băut Furadan, un pesticit otrăvitor, care i-a fost fatal. Apropiaţii ei spun că artista suferea de depresie şi că mai încercase de câteva ori să-şi ia viaţa.

Scandalurile s-au ţinut lanţ după sinuciderea cântăreţei

După moartea vedetei, a început un adevărat război între soţul Mădălinei, Petru Mircea şi părinţii acesteia, Ion şi Eugenia Manole, care au crezut de la bun început că el este vinovat pentru sinuciderea fiicei lor.

simeon stalpnicul png

S-au certat pe avere şi pe custodia micuţului Petru. La nici un an de la înmormântare, a izbucnit un nou scandal, atunci când Petru a vrut să o dezgroape pe Mădălina şi să o mute într-un cimitir din Otopeni.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg