Narcis, din corul bisericii, celebru în toată ţara

Ultima actualizare:

Prima oară a cântat pe la 5 ani în corul bisericii. O aştepta pe mătuşa lui care era la repetiţii şi, auzind corul, a început să cânte şi el. Din acel moment, timp de patru ani, a cântat la biserică după ce dascălul l-a aşezat în rândul sopranelor.

Un băiat de 15 ani cântă ca o soprană - VIDEO

A cântat psalmul la lecturile din timpul Liturghiei deşi, de multe ori, ceilalţi copii au râs de vocea lui. Nu s-a dat însă niciodată bătut! A învăţat de unul singur, dar şi prin îndrumările aduse de părinţii săi, mătuşa şi bunica, cu toate că până acum 3 ani de zile părinţii lui nu erau de acord ca el să cânte pe această voce de "fată".

Abia acum, după concurs, familia a înţeles că Iustin are de fapt o voce rară.

A fost un copil care nu prea a avut prieteni, care era luat în râs de unii colegi, respins de ei, uneori chiar bătut şi care plângea aproape în fiecare zi. Mama lui Iustin, Felicia, este plecată de aproape 12 ani în Italia unde lucrează ca menajeră.

Rating incredibil pentru «Românii au talent»!

Vrea premiul de la «Românii au talent» cu un dans la bară! Îţi place cum se mişcă? - VIDEO

Lunar, aceasta le trimite aproximativ 100 de euro acasă. Iustin s-a resemnat la gândul că nu are mama alături şi spune ca nu îi mai este atât de greu pentru că, practic nu ştie cum este să crească alături de ea. Înainte de a pleca din ţară, mama lui era casnică şi singurii bani care intrau în casă erau cei din salariul tatălui sau.

Mama îi vizitează însă în fiecare an şi stă alături de ei timp de o lună, după care, îi lasă în grija tatălui şi a bunicii şi se întoarce în Italia.Tatăl lui Iustin nu mai lucrează de aproape 2 ani de zile pentru că fabrica de bere la care lucra a dat faliment.

De atunci el nu şi-a mai găsit de muncă nici până în prezent. Un impiediment în a se angaja l-a constituit şi faptul că are deficienţă de vedere la ambii ochi. De fapt, vederea la unul dintre ochi este "pierdută".

Deşi la "Românii au talent" a impresionat pe toată lumea cu vocea de soprană, Iustin poate cânta şi cu voce de mezzosoprană, tenor şi bariton, astfel încât poate aborda aproape orice gen de muzică.

Record absolut de audienţă

Seara de vineri, când a debutat multaşteptatul show « Românii au talent » a fost la ProTv una plină de recorduri absolute.

Cifrele de audienţă au plasat emisiunea în topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment din 2004 încoace, numărul celor care au urmărit emisiunea de la ProTv depăşind 4 milioane de telespectatori din întreaga ţară în minutul de aur înregistrat la ora 21.17.

Reluarea emisiunii a obţinut şi ea rezultate spectaculoase. Telespectatorii ProTV au vrut să revadă momentele emoţionante sau haioase, aşa că au stat cu ochii lipiţi de televizor şi sâmbătă de la ora 17:00.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net