3 trucuri de care este bine să ţii cont în bucătărie
Foloseşte ceapa la spălat geamuri - Apa în care au fiert două, trei cepe poate fi folosită la spălarea geamurilor. Aceasta curăţă şi degresează foarte bine. Vei vedea că geamurile tale vor străluci de curăţenie.
Din sâmburii de caisă poţi prepara un sirop - Când prepari compot, sparge sâmburii de caisă, fierbe miezul într-un sfert de litru de apă şi adaugă 100 gr zahăr. Obţii astfel un delicios sirop pentru salatele de fructe. Când prepari dulceaţă, pune sâmburii la fiert, iar apoi adaugă miezul în dulceaţă.
Nu arunca merele, congelează-le - Dacă ai cumpărat prea multe mere, nu le lăsa să se strice! Dă-le prin răzătoarea mare, stoarce apoi bine miezul şi pune-l în tigaie la călit. Apoi, după ce se răceşte, dă-l la congelator. Foloseşte miezul de fiecare dată când vrei să faci plăcintă.