45.000 de oameni la primul concert pe Arena Naţională

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai sunt câteva ore până la cel mai aşteptat concert rock al acestui an, primul spectacol pe cel mai mare stadion al ţării, Naţional Arena din Bucureşti.

Deveniţi deja clasici ai rock-ului, cei patru americani de la Red Hot Chili Peppers au sosit aseară pe Aeroportul Otopeni împreună cu familiile. La concert sunt aşteptaţi 45.000 de oameni.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea la astăzi de la ora 21.00 iar în deschidere vor cânta britanicii de la AAAK şi românii de la Grimus. În zona de concert pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. Fumatul este permis doar în anumite zone; persoanele care nu vor respecta această restricţie riscând invalidarea biletului şi escortarea în afara stadionului.

simeon stalpnicul png

Amatorii de bilete care încă nu şi-au achiziţionat „permisul de intrare"la spectacolul senzaţie al anului mai au o şansă: astăzi la casele stadionului se vor vinde ultimele 500 de tichete la preţul de 155 de lei. Locurile sunt în tribune în sectoarele 320 şi 380.

Cei patru membri ai trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony, Flea, Josh şi Chad nu au avut pretenţii exagerate. Au cerut doar ca la stadion, în culise, să fie amenajată o cameră de relaxare unde să mediteze înainte de concert.

Încăperea nu trebuie să fie albastră, trebuie să să fie luminată natural, aerisită, să aibă o măsuţă de cafea pe care să fie bere nealcoolizată, lumânări parfumate, brânzeturi, boluri cu fructe şi legume de sezon, prăjituri de orez.

Au sosit ieri cu un avion privat

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au sosit ieri la București, în jurul orei 18.00. Potrivit Mediafax, trupa americană a aterizat pe Aeroportul Băneasa cu un avion privat. Degajaţi, rockerii s-au urcat în trei microbuze cu geamuri fumurii și au plecat spre Hotelul Marriott. Pentru astăzi, la ora concertului, meteorologii prognozează un cer senin şi 21 de grade.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Organizatorii anunţă că accesul în incinta stadionului nu va fi permis cu sticle, inclusiv cele de parfum, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere, spray-uri etc. Pentru că sunt aşteptaţi peste 45.000 de oameni, poliţiştii de la Rutieră au instituit şi câteva restricţii.

Astfel, începând cu orele 16.00, traficul rutier va fi închis pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi stadion. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să evite pătrunderea în perimetrul apropiat Arenei Naţionale.

21 de grade la concert!

Cer senin şi 21 de grade! Aşa spun meteorologii că va fi vremea, la ora concertului, în Capitală. Organizatorii anunţă însă că accesul în incinta stadionului Arena Naţională nu va fi permis cu sticle, inclusiv cele de parfum, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere, spray-uri, băuturi, mâncare, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Fanii rockerilor americani vor putea totuşi să-şi vadă idolii mai de aproape dacă vor fi dotaţi cu binocluri.

simeon stalpnicul png

Pentru că sunt aşteptaţi peste 45.000 de oameni, poliţiştii de la Rutieră au instituit şi câteva restricţii în zonă. Astfel, începând cu orele 16.00, traficul rutier va fi închis pe strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi pe bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi stadion. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să evite pătrunderea în perimetrul apropiat Arenei Naţionale şi să-şi lase maşina în parcări mai îndepărtate. În zonă vor fi prezente mai multe echipaje pentru a dirija circulaţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net