6 sfaturi ca să cureţi vasele cu produse din cămară

Foloseşte oţet pentru spălarea ibriculuiPentru curăţarea ibricului se pune înăuntru puţină apă, se fierbe, se ia de pe foc apoi se adaugă o cantitate egală de oţet. Soluţia se lasă în ibric mai multe ore. Apoi se clăteşte bine, se umple din nou cu apă şi se pune iar la fiert. La sfârşitul acestei operaţiuni, ibricul tau va fi ca nou.

Răzătoarea se curăţă cu cartofResturile de alimente care s-au lipit pe răzătoare se îndepărtează frecând pe toate părţile cu bucăţi de cartof tăiate , cu lămâie sau cu pâine cu coajă tare.

Gheaţă cu sare pentru ceştile de cafea Pentru îndepărtarea petelor rămase pe fundul ceştilor de cafea foloseşte câteva cuburi de gheaţă şi adaugă puţină sare. Amestecă bine iar apoi clăteşte.

Bicarbonatul curăţă tocătorulBicarbonatul de sodiu este ideal pentru curăţarea tocătorului. Se pune puţin praf de bicarbonat de sodiu şi se freacă bine cu o cârpă curată.

Foloseşte zaţ de cafea pentru paharele din cristal Cristalul se curăţă foarte bine folosind zaţ de cafea peste care se adaugă o soluţie din oţet şi apă.

Sare grunjoasă pentru furculiţePentru a curăţa furculiţele, foloseşte sare grunjoasă, un pic umezită. Freacă energic furculiţele între zimţi.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO