8.700 de locuințe din Buzău, rămase fără curent electric după viscolul de aseară! DN2 este închis

Ultima actualizare:

    Mai multe drumuri din țară au fost închise din cauza ninsoriiFoto: Pixabay
Mai multe drumuri din țară au fost închise din cauza ninsoriiFoto: Pixabay

Iarna și-a intrat în drepturi, după ce s-a lăsat așteptată foarte mult! Se pare că autoritățile au fost luate din nou pe nepregătite. 8700 de locuințe din Buzău nu au current electric joi dimineaţă (6 februarie), iar mai multe drumuri din țară au fost restricționate sau închise complet.

Vântul a doborât stâlpii de electricitate, iar muncitorilor de la Electrica le este foarte greu să intervină în toate punctele cu probleme.

Sunt fără current la acest moment, în unele localităţi avariile fiind de aseară, oamenii din Sahateni, Breaza, Pietroasele, Cernăteşti, Beceni, relatează news.ro.

Sunt probleșe și în Bisoca Sărulești. Amaru, Movila, Banului, Florica, Mihăilești, Gheraseni, Naeni, Blajani, Stilpu, Cănești, Chiliile și Scorțpasa. 

Din cauza vântului puternic, cel puţin 39 de acoperişuri au fost distruse la Buzău iar 9 maşini au fost înzăpezite sau au au derapat şi au ajuns în şanţ. Autorităţile dau asigurări că la aceast moment nu ar fi oameni izolaţi.

 Drumuri restricționate din cauza zăpezii

Autorităţile ridică restricţiile impuse miercuri seară pe două drumuri naţionale din Buzău, astfel că începând cu ora 8.00 se circulă pe DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău - Intorsura Buzaului Brasov. DN 2 este deschis parţial, rămânând închis tronsonul până la limita cu judeţul Ialomiţa. Începând cu ora 8.30 au fost ridicate restricţiile pe DN 2, tronsoanele 2 si 3, Buzău - limita cu judeţul Vrancea. Se menţine inchis DN 2 tronsonul 1, Buzău - limita cu judeţul Ialomiţa.De asemenea, drumul judeţean 203 Ziduri Bălăceanu este închis, vizibilitatea fiind zero.Excepţie fac DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău -Intorsura Buzaului Brasov, care au fost deschise începând cu ora 8.00.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net