A fost omor la metrou! Trei femei au leșinat în același timp

Ultima actualizare:

    În îmbuzeala de azi dimineață au leșinat două tinere
În îmbuzeala de azi dimineață au leșinat două tinere

Metroul este cel mai utilizat mijoc de transport din Capitală, astfel că la orele de vârf este omor. Și în această dimineață a fost la fel, astfel că trei femei care se aflau în metroul supraaglomerat au leșinat, la un interval de câteva minute una de alta.

A fost nevoie de interveția celor de la SMURD, care le-a acordat călătoarelor primul ajutor.

”Au fost două cazuri: unul la stația Piața Romană și altul la Piața Victoriei. Este vorba despre două femei de 24, respectiv 30 de ani. Ambele se aflau la nivelul peronului, conștiente, cu lipotimie”, a declarat, pentru Click!, Daniel Vasile, purtător de cuvânt la ISU București-Ilfov. Reprezentanții Metrorex spun că a existat și al treilea incident la stația Aviatorilor, când unei alte femei i s-a făcut rău.

”Astăzi la orele 8.42, 08.57 şi 9.10 trei femei au leşinat în trei trenuri aflate în staţii diferite de metrou. Întârzierile au avut drept cauză faptul că „plecarea trenului din staţie este condiţionată de predarea călătorului către echipa medicală . Orice întârziere pe Magistrala 2 de metrou (Pipera – Berceni) conduce rapid la supraaglomerarea trenurilor şi a staţiilor, această magistrală fiind una foarte solicitată. Precizăm că la orele de vârf, atunci când vagoanele de metrou sunt aglomerate şi este depăşită încărcarea maximă a vagoanelor, instalaţia de ventilaţie forţată a salonului de călători asigură un climat, dar cu valori ale temperaturii şi umidităţii crescute, fapt resimţit de altfel şi de călători. De aceea, ventilaţia forţată din salonul pasagerilor se poate compensa prin curenţii de aer rezultaţi la deschiderea ferestrelor rabatabile care sunt la îndemâna călătorilor, au precizat cei de la Metrorex.

Avem imagini care atestă faptul că azi dimineață a fost omor la metrou, mai-mai că pasagerii s-au călcat în picioare.

”La un incediu mor oamenii ca șobolanii”

”Așa este în fiecare dimineață în zona centrală, la Piața Unirii, în special, și pe Magistrala 2. Doamne ferește să ia foc un panou, să izbucnească un incendiu că mor oamenii ca șobolanii, se vor călca în picioare ca în Colectiv”, ne-au mărturisit surse din cadrul Metrorex.

Metroul este utilizat zilnic de către aproximativ 600.000 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net