A luat 80.000 € la păcănele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Norocul le surâde celor care cred în el. Aşa şi-a spus şi un tânăr de 26 de ani din Capitală care a câştigat 80.000 de euro la jocurile de tip slot, în weekendul care tocmai a trecut. Ieri, Alexandru şi-a ridicat banii de la sediul agenţiei de pariuri, iar cel care i-a înmânat premiul a fost campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu.

Agitaţie mare, ieri, la agenţia StanleyBet din bulevardul Timişoara. La orele prânzului, zeci de curioşi s-au adunat în faţa centrului de jocuri pentru a-l cunoaşte pe cel care a „împuşcat" potul cel mare la păcănele. Alexandru, în vârstă de 26 de ani, joacă frecvent la aparate, dar niciodată nu s-a ales cu sume mari. Sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, după ce maşinăria de „tocat" bani i-a mâncat 100 de lei, norocul i-a surâs cum nu se aştepta.

„Nu mi-a venit să cred. Iniţial, mi-au apărut patru maimuţe pe ecran, iar cea de-a cincea era puţin mai jos. Nu am crezut că se vor alinia. La acea oră nu mai era nici un jucător în agenţie, eram singur cu fetele care lucrează aici. Ele au închis uşile agenţiei şi m-am putut bucura în tihnă", ne-a mărturisit tânărul, ieri, înainte de a intra în posesia banilor.

Reprezentanţii agenţiei de pariuri au pregătit o adevărată ceremonie pentru proaspătul miliardar în lei vechi. Au deschis o sticlă de şampanie, l-au chemat pe campionul Ion Oncescu să-i înmâneze premiul şi au organizat o tombolă pentru ceilalţi împătimiţi ai jocurilor de noroc. La final, tânărul a fost escortat la bancă de doi angajaţi ai agenţiei, pentru depunerea banilor într-un cont. Premiul lui a fost împărţit însă cu statul, care percepe un impozit de 25% pentru orice câştig. Băiatul joacă des la păcănele, dar acum va face o pauză pentru a se bucura de premiul câştigat.

Acesta este aparatul care i-a adus 80.000 de euro tânărului de 26 de ani

simeon stalpnicul png

La Loto potul cel mare se lasă aşteptat

Cel mai popular joc de noroc din România, extragerea 6 din 49, ia minţile românilor. Din 15 noiembrie 2012, nici un jucător nu a mai nimerit cele şase numere norocoase.

Nici măcar ieri, când au fost puse în joc 10,9 milioane de euro. Astfel încât reportul înregistrat a ajuns la aproape 11 milioane de euro (48,4 milioane de lei).

Statisticile arată că anul trecut circa 20% din români au jucat cel puţin o dată la Loto, însă în acest an procentul a crescut odată cu premiul pus în joc. La extragerea de aseară, sute de mii de împătimiţi ai jocului cu bile şi-au pus speranţa în banii de le Loto. Cei care joacă frecvent sunt convinşi că nu va mai trece mult timp până când Loteria Română va face un nou român fericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net