A murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino!

Ultima actualizare:

Fostul soț al Oanei Cuzino a decedat la spital, după ce a fost internat, în cursul săptămânii trecute, la o secție specializată din București. Inițial, se credea că rănile lui Yoav Stern au fost cauzate de un atac cu o bâte de baseball, dar au fost rezultatul unui simplu accident. 

Yoav Stern și Oana Cuzino
Yoav Stern și Oana Cuzino

Medicii din Capitală au încercat, vreme de 10 zile, să-i salveze viața milionarului. Pe data de 18 aprilie, fostul soț al Oanei Cuzino a ajuns în stare gravă la spital, prezentându-se cu două fracturi craniene și contuzii la plămâni, potrivit Gândul

Deoarece rănile prezentate de către Yoav Stern erau foarte grave, un echipaj al Poliției Snagov și-a făcut apariția la Spitalul Universitar de Urgență Elias, care a deschis o anchetă pentru a afla condițiile în care milionarul s-a prezentat într-o stare atât de gravă la spital. 

Care au fost cauzele decesului

Inițial, ancheta a prezentat că milionarul ar fi fost victima unei agresiuni cu o bâtă de baseball, dar autoritățile competente au ajuns la concluzia că, de fapt, Stern căzuze de la înălțime, în propria curte. 

Citește și Fostul soț al Oanei Cuzino, în comă în urma unui accident «misterios». Ce i s-a întâmplat milionarului

În urma verificările realizate de anchetatori, Yoav Stern s-a accidentat în timp ce mergea cu spatele, în curtea casei unde acesta locuia. Fostul soț al Oanei Cuzino ar fi căzut într-un spațiu cu o adâncime de aproximativ un metru, fiind găsit lângă o scară.

Yoav Stern a intrat în spațiul public românesc în anul 2002, după ce acesta s-a căsătorit cu Oana Cuzino, cunoscută pentru emisiunea Ce se întâmplă doctore? Aceștia au divorțat după 12 ani de căsătorie, în 2004.

Vezi și Oana Cuzino nu mai arată la fel! Intervențiile estetice i-au schimbat înfățișarea

În România, milionarul ar fi avut terenuri ce se ridicat la câteva milioane de euro. În 2002, când s-a căsătorit cu Oana Cuzino, acesta ar fi deținut mai multe afaceri în Regatul Unit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net