Fostul soț al Oanei Cuzino, în comă în urma unui accident «misterios». Ce i s-a întâmplat milionarului

Ultima actualizare:

Fostul partener de viață al Oanei Cuzino, afaceristul Yoav Stern, se află în prezent în stare gravă, într-un spital din Capitală. Bărbatul ar fi deja de o perioadă bună în comă, având și craniul spart. Iată la ce concluzie au ajuns oamenii legii!

Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, în stare gravă la spital Foto: Arhivă
Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, în stare gravă la spital Foto: Arhivă

Milionarul Yoav Stern, fostul soț al vedetei TV Oana Cuzino, este internat într-un spital din Capitală, încă de la începutul săptămânii.

Fostul soț al Oanei Cuzino, în comă la spital

Acesta se află în comă, cu fracturi craniene, după ce ar fi suferit un accident „misterios”. Afaceristul de origine israeliană ar mai avea, potrivit informațiilor furnizate de Gândul.ro, și hemoragie cerebrală, dar și ambii plămâni afectați, fiind în prezent internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Potrivit sursei anterior menționate, a fost alertată și Poliția, după ce Stern a ajuns în stare gravă la spital. Oamenii legii au presupus inițial că ar fi vorba despre o agresiune, crezând că omul de afaceri ar fi fost lovit puternic cu o bâtă în zona capului, a spatelui și a plămânilor.

Citește și: Oana Cuzino a pierdut în tribunal prima luptă cu fostul soț

La ce concluzie au ajuns oamenii legii

Ulterior, aceștia au declarat că ar fi, de fapt, vorba despre un accident casnic, Yoav Stern căzând pe scări, de la o înălțime considerabilă. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor care au dus la tragedie. Momentan, nu a fost luată în calcul ipoteza unei tentative de omor, cu toate că accidentul pare să se fi întâmplat în condiții „misterioase”.

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Amintim că medicul Oana Cuzino, care și-a câștigat notorietatea după ce a prezentat emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?", a fost căsătorită cu Yoav Stern timp de 12 ani, din 2002 până în 2014. Din povestea lor de iubire a rezultat și o fiică, pe nume Naomi.

Citește și: În ce relaţie e fiica Oanei Cuzino cu tatăl ei după divorţul părinţilor

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net