Fostul so╚Ť milionar al Oanei Cuzino, ├«ndr─âgostit ca un adolescent! Cine este noua iubit─â a lui Yoav Stern

26 ianuarie 2022

Yoav Stern este un milionar de origine israelina─â foarte discret. Fostul so╚Ť al Oanei Cuzino a ajuns ├«n aten╚Ťia publicului ├«n urma mariajului pe care l-a avut cu frumoasa jurnalist─â, La 8 ani de la desp─âr╚Ťirea de Oana, iat─â c─â iube╚Öte din nou! 

image

Oana Cuzino ╚Öi Yoav Stern au fost c─âs─âtori╚Ťi timp de 12 ani, ├«n intervalul 2002-2014. Dup─â divor╚Ť, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are ╚Öi foarte pu╚Ťine lucruri despre via╚Ťa sa personal─â au mai ap─ârut ├«n pres─â. Dup─â aproape 8 ani de la divor╚Ťul de Oana, milionarul ╚Öi-a g─âsit fericirea al─âturi de o t├ón─âr─â, iar povestea lor de dragoste pare s─â fie una foarte frumoas─â. 

Recent, Yoav ╚Öi noua iubit─â a fost surprin╚Öi de c─âtre fotoreporterii de la SpyNews pe str─âzile din Bucure╚Öti, comport├óndu-se ca doi tineri ├«ndr─âgosti╚Ťi. Yoav ╚Öi iubita lui au fost fotografia╚Ťi ├«n timp ce se ├«ndreptau, ├«n bolidul de lux al milionarului, spre un restaurant de fi╚Ťe din Capital─â.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

Odat─â ajun╚Öi acolo, cei doi au comandat de m├óncare ╚Öi au discutat lejer. Judec├ónd dup─â instantaneele surprinse, dragostea dintre ei este una intens─â, iar femeia nu ╚Öi-a putut dezlipi privirea de la Yoav. Mai mult dec├ót at├ót nu au lipsit nici gesturile de afec╚Ťiune, iar ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─ârile ╚Öi s─ârut─ârile au fost oferite cu d─ârnicie. 

Yoav Stern ╚Öi Oana Cuzino, divor╚Ť de milioane de euro 

Yoav Stern de╚Ťine numeroase terenuri ├«n Rom├ónia, iar dup─â divor╚Ť Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, ├«n afara bucure╚Ötiului, ├«n valoare de aproximativ 8 milioane de euro. 

Afacerile propriu-zise ale lui Yoav Stern r─âm├ón totu╚Öi sub semnul ├«ntreb─ârii. ├Än 2002 avea afaceri ├«n Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de ├«n╚Öel─âciune, iar omul de afaceri a petrecut c├óteva ore ├«n spatele gratiilor. ├Än plus, au existat specula╚Ťii conform c─ârora Yoav Stern ar fi de fapt un agent al servicilui de informa╚Ťii israelian, ├«ns─â nu au fost aduse dovezi pentru a sprijini acest fapt. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
IMG 1520 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG