Fostul soț milionar al Oanei Cuzino, îndrăgostit ca un adolescent! Cine este noua iubită a lui Yoav Stern

Ultima actualizare:

Yoav Stern este un milionar de origine israelinaă foarte discret. Fostul soț al Oanei Cuzino a ajuns în atenția publicului în urma mariajului pe care l-a avut cu frumoasa jurnalistă, La 8 ani de la despărțirea de Oana, iată că iubește din nou! 

image

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. După aproape 8 ani de la divorțul de Oana, milionarul și-a găsit fericirea alături de o tânără, iar povestea lor de dragoste pare să fie una foarte frumoasă. 

Recent, Yoav și noua iubită a fost surprinși de către fotoreporterii de la SpyNews pe străzile din București, comportându-se ca doi tineri îndrăgostiți. Yoav și iubita lui au fost fotografiați în timp ce se îndreptau, în bolidul de lux al milionarului, spre un restaurant de fițe din Capitală.

Odată ajunși acolo, cei doi au comandat de mâncare și au discutat lejer. Judecând după instantaneele surprinse, dragostea dintre ei este una intensă, iar femeia nu și-a putut dezlipi privirea de la Yoav. Mai mult decât atât nu au lipsit nici gesturile de afecțiune, iar îmbrățișările și sărutările au fost oferite cu dărnicie. 

Yoav Stern și Oana Cuzino, divorț de milioane de euro 

Yoav Stern deține numeroase terenuri în România, iar după divorț Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, în afara bucureștiului, în valoare de aproximativ 8 milioane de euro. 

Afacerile propriu-zise ale lui Yoav Stern rămân totuși sub semnul întrebării. În 2002 avea afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, iar omul de afaceri a petrecut câteva ore în spatele gratiilor. În plus, au existat speculații conform cărora Yoav Stern ar fi de fapt un agent al servicilui de informații israelian, însă nu au fost aduse dovezi pentru a sprijini acest fapt. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net