A vrut să vadă marea direct din mașină, dar a rămas blocat în nisip. Imaginile au devenit virale „Șmecher. Jupân de jupân!”

Scene incredibile surprinse pe o plajă din localitatea 23 August. Seria șoferilor care aleg să sfideze legea intrând cu autoturismele pe plajă continuă! Recent, un bărbat a fost surprins când s-a împotmolit cu mașina în nisip, imagini ce au ajuns virale pe internet, dar și în atenția oamenilor legii. Poliţia încearcă să identifice şoferul care va fi amendat.

Un șofer a rămas cu mașina în nisip / foto: captură video
Un șofer a rămas cu mașina în nisip / foto: captură video

Imagini cu o maşină împotmolită în nisip, chiar la malul mării, au apărut pe reţelele de socializare și au devenit rapid virale! Un șofer, care se pare că a vrut să vadă marea chiar din propriul autoturism, a rămas blocat pe o plajă din localitatea 23 August.

În imaginile video se vede cum șoferul încearcă să plece de pe plajă, dar mașina derapează pe nisipul ud în repetate rânduri. „Ăsta da, șmecher! Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dacă nu ți-a plăcut munca", se aude pe înregistrare vocea unui bărbat care ironizează eforturile imprudentului șofer.

Cum toată întâmplarea a fost filmată de martori și a ajuns pe rețele sociale, imaginile au atras atenția autorităților. Polițiștii din Mangalia îl caută acum pe șoferul teribilist a cărui mașină are numere de înmatriculare de Constanța pentru a-l amenda.

Ce amendă riscă șoferul

Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa.

Conform legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. Șoferul teribilist riscă, pentru fapta sa și pentru că a sfidat legea, o amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trump statuie AFP jpg
casa butoi jpg
image png
index webp
image png
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
image png
WhatsApp Image 2024 10 03 at 14 32 40 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net