Adev─âratul motiv pentru care Principele Nicolae a fost dezmo┼čtenit

image
Nicolae a fost exlcus în august din succesiunea la Coroana RomânieiFoto: Arhiva personală

Principele Nicolae (30 de ani) a fost dezmo┼čtenit ┼či alungat din ┼úar─â ├«n luna august. Nepotul Regelui Mihai, al treilea ├«n ordinea de succesiune, dup─â bunicul lui ┼či Principesa Margareta, a fost exclus din linia dinastic─â a Casei Regale ┼či i s-a retras titlul monarhic acordat ├«n 2010. Motivele acestei decizii nu au fost f─âcute publice, dar surse din cadrul Casei Regale au f─âcut dezv─âluiri incredibile privind excluderea lui Nicolae.

├Än august, c├ónd Principele Nicolae a fost exlus din linia dinastic─â, un comunicat a fost dat publicit─â┼úii de reprezentan┼úii Casei Regale ├«n care se anun┼úa decizia. Nu a fost ├«ns─â dat un motiv clar, dar se l─âsa de ├«n┼úeles c─â stilul de via┼ú─â al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei. 

ÔÇ×├Än calitate de ┼×ef al Casei ┼či Familiei Regale ale Rom├óniei, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu g├óndul la Rom├ónia timpurilor care vor veni dup─â ├«ncheierea domniei ┼či vie┼úii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat c─â Familia Regal─â ┼či societatea rom├óneasc─â din acele vremuri vor avea nevoie de o c├órmuire sub semnul modestiei, bine cump─ânit─â, cu principii morale, respect ┼či mereu cu g├óndul la ceilal┼úiÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicatul Casei Regale.

Conform evz.ro, motivul ar fi de fapt rela┼úia pe care ar fi avut-o Nicolae cu una dintre colaboratoarele lui din Rom├ónia, Nicoleta Cirjan. Femeia este gravid─â, iar tat─âl ar fi chiar Nicolae. Totul a ├«nceput c├ónd Principesa Margareta ┼či Principele Radu ar fi aflat de idil─â, iar Nicoleta le-a spus c─â f─âtul e b─âiat. 

image
Nicolae ar avea o rela┼úie cu o colaboratoare, Nicoleta. Fata a r─âmas gravid─â ┼či va na┼čte un b─âiat

Na┼čterea bebelu┼čului ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regal─â ┼či ar fi pus sub semnul ├«ntreb─âri planul Margaretei ┼či al lui Radu de a conduce ├«n continuare Casa. Mai mult, Radu ar fi crezut c─â va pierde postura de lider de facto al Casei Regale. O alt─â miz─â ar fi fost mo┼čteneirea Familiei, una care se ridic─â, potrivit anali┼čtilor, la c├óteva zeci de milioane de euro. 

Astfel, Margareta ┼či Radu au mers la Regele Mihai, ├«n Elve┼úia ┼či i-au spus c─â Principele Nicolae e homosexual ┼či trebuie ├«ndep─ârtat. Regele a decis s─â ├«l dezmo┼čteneasc─â pe nepotul s─âu.

De altfel, ┼či cel─âlalt nepot al lui, fiul Irinei, Mihai, a fost dezmo┼čtenit cu c├óteva luni ├«naintea lui Nicolae, iar sursele de la Casa Regal─â sus┼úin c─â Regele a luat aceast─â decizie tot la presiunile Margaretei ┼či a lui Radu.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg