Adolescentă dispărută în județul Olt după ce ar fi luat o mașină la ocazie! Părinții sunt disperați

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceșanu a fost văzută ultima oară pe 24 iulieFoto: Arhiva personală
Alexandra Măceșanu a fost văzută ultima oară pe 24 iulieFoto: Arhiva personală

O adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut miercuri (24 iulie). Părinții fetei au dat alarma și au anunțat poliția, solicitând ajutorul tuturor celor care pot contribui la aducerea acasă a Alexandrei Măceșanu.

Adolescenta este elevă la Liceul Teoretic  „Mihai Viteazul“ din Caracal, iar miercuri, 24 iulie 2019, a plecat din localitatea natală, Dobrosloveni, spre Caracal, cel mai probabil cu o maşină de ocazie, relatează adevarul.ro.  După ce a venit de la serviciu, mama fetei s-a speriat când a văzut că Alexandra nu s-a întors acasă. A sunat-o, însă copila avea telefonul închis.

Mesajul disperat al părinților

Părinții nu au acces la contul de Facebook al fiicei sale, astfel încât să poată afla cu cine a vorbit ultima dată sau cine a văzut-o, așa că prin prietenii fetei au distribuit un mesaj disperat.

„„A DISPĂRUT!!    Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!”, au scris părinții Alexandrei Măceșeanu pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
muraturi podea  jpg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
case pestera china captura video jpg
Bomboane Ferrero Rocher FOTO doctorcasado.es
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
image
actualitate.net