Adrian Alexandrov și Elena Udrea se gândesc la un al doilea copil?

image
Elena Udrea și Adrian Alexandrov se mai gândesc la un copil?

Adrian Alexandrov a vorbit despre relația pe care o are cu Elena Udrea, dar și despre cum le-au fost schimbate viețile de când a venit pe lume fiica lor. Cei doi se gândesc la un al doilea copil, așa cum a declarat iubitul Elenei Udrea.

Adrian Alexandrov a făcut declarații noi despre fiica lui și a Elenei Udrea, unde a vorbit despre botezul fiicei sale, dar și despre cum se înțelege cu iubita lui.

Deși el și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de fiica și iubita lui, este nevoit să se întoarcă în România pentru a avea grijă de afacerile în imobiliare pe care le conduce.

„Relația noastră s-a schimbat în bine de când am devenit părinți, și faptul că ne leagă un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simțim extraordinar acum să avem un copil așa minunat.

Distanța nu ne afectează relație pentru că eu mă duc destul de des la ele, din nefericire eu mă mai întorsc în România pentru că am business în imobiliare aici, trebuie să mă ocup de echipa pe care am reușit să o formez în doi ani. (…)

Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a început deja să ne înțeleagă, adică Elena când îi spune să facă anumite lucruri, este evident că le înțelege. E cuminte, liniștită, nu prea mănâncă ce trebuie, dar îi place laptele în continuare. Încercăm să o dezobișnuim, să o  trecem pe mâncarea normală.

Nu am făcut încă botezul, să vedem ce se mai întâmplă. Nunta după botez, încercăm să le separăm. (…)

Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii…aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem…momentan este situația care e, aștemptăm să vedem ce se întâmplă.”, a spus Adrian Alexandrov pentru VIVA!.

Elena Udrea a fost arestată, în Costa Rica, pe 4 octombrie 2018

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal.

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg