Adrian N─âstase, achitat ├«n dosarul Zambaccian pentru mit─â, dar condamnat pentru ┼čantaj!

image
Adrian N─âstase.

Judec─âtorii de la ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie au pronun┼úat vineri sentin┼úa ├«n cazul lui Adrian N─âstase, privitor la dosarul Zambaccian.

Fostul premier a fost condamnat la trei ani de ├«nchisoare cu suspendare pentru ┼čantaj, dar a fost achitat pentru luare de mit─â! So┼úia sa, Dana N─âstase, a fost ┼či ea achitat─â pentru complicitate la luare de mit─â.

Acesta va avea ┼čansa s─â conteste sen┼úinta. Irina Jianu, fostul ┼čef al Inspectoratului de Stat ├«n Construc┼úii, este judecat─â ┼či ea pentru dare de mit─â. Direc┼úia Na┼úional─â Anticorup┼úie a trimis dosarul ├«n instan┼ú─â acum aproape doi ani.DNA-ul sus┼úin c─â, ├«n perioada 2002 - 2004, ├«n calitate de prim-ministru Adrian N─âstase ar fi primit, ├«n mod direct ┼či prin intermediul Danielei N─âstase, foloase necuvenite ├«n valoare de aproximativ 630 de mii de euro.

Suma reprezint─â contravaloarea unor bunuri importate din China ┼či a cheltuielilor aferente acestor importuri, precum ┼či unele cheltuieli pe care fostul premier le-a efectual la vila lui de la Cornu.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg