Adrian Năstase nu va fi prezent, astăzi, la Tribunalul Bucureşti

Ultima actualizare:

    Adrian Năstase
Adrian Năstase

Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că Adrian Năstase nu va fi prezent la Tribunalul Bucureşt, care va judeca, joi, începând cu ora 12.00, cererea de amânare a executării pedepsei de doi ani de detenţie aplicată de instanţa supremă.

Prezentarea persoanei private de libertate în faţa instanţei sau organului de urmărire penală se realizează pe baza citaţiei, arată Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

"În conformitate cu art. 138 din O.M.J. nr. 432/C din 5 februarie 2010, pentru aprobarea Instrucţiunilor privind evidenţa nominală şi statistică a persoanelor private de libertate aflate în unităţile subordonate ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, «în situaţia citării persoanelor private de libertate bolnave, aflate în imposibilitatea prezentării la organele judiciare, se vor lua măsuri de comunicare a actului procedural şi de înaintare a dovezii de luare la cunoştinţă împreună cu referatul medical; dacă imposibilitatea intervine după expedierea dovezii de luare la cunoştinţă, se înaintează organului judiciar numai referatul medical»", explică ANP.

Tribunalul Bucureşti Secţia a II a Penală are termen joi pentru judecarea cererii de amânare a executării pedepsei formulate de fostul premier Adrian Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net