Ajutată de iubitul italian, o româncă și-a ucis și incendiat prietena. Ce pedeapsă cer procurorii pentru criminali

image
Nicoletta Indelicato și Margareta BuffaFoto: observatornews.ro

O româncă riscă să stea toată viața după gratii, după ce, împreună cu iubitul său italian, și-a omorât o prietenă, tot româncă. Procurorii italieni cer pedeapsa maximă pentru femeie, în timp ce iubitul italian a fost condamnat la 30 ani de închisoare.

Margareta Buffa (31 de ai) se stabilise în urmă cu câțiva ani în Italia și se împrietenise foarte bine cu Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 24 de ani adoptată de o familie de italieni, scrie observatornews.ro.

Nu se știe exact motivul pentru care Margareta Buffa a decis ca prietena ei să nu mai trăiască, cel mai probabil era invidioasă pe starea materală mult mai bună a Nicolettei. Astfel, în luna martie 2019, tânăra româncă adoptată a fost ucisă cu sânge rece de către ceo doi amorezi.

Italianul a înjunghiat-o și românca a incendiat-o

Carmelo Bonetta le-a povestit oamenilor legii că, în ziua fatidică, s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta. Medicii au găsit pe trupul femeii nu mai puțin de 12 lovituri de cuțit. Tot italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei.

Pentru ceea ce a făcut, Margareta Buffa riscă să stea tot restul vieții după gratii. Procurorul de caz a cerut pentru româncă ”închisoare pe viață și regim de carceră parțială pentru 18 luni”. Carmelo Bonetta a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro drept despăgubire familiei victimei. 

Citește și: 

Trei frați români au șocat Italia. Au băgat în comă un conațional după ce l-au bătut pentru 20 de euro

Avionul condamnaților ajunge în România. Sunt criminali și tâlhari expulzați din Marea Britanie după Brexit 

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Becali
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay