Altul ca mine nu e, aşa că mi-am făcut statuie

Ultima actualizare:

    Statuia a fost  amplasată în  curtea vilei  omului de afaceri
Statuia a fost amplasată în curtea vilei omului de afaceri

Titu Tudosie, un afacerist craiovean, şi-a amplasat o statuie în curtea casei, care îl întruchipează. „Opera de artă" a costat 10.000 de euro şi a fost realizată de sculptorul Gheorghiţă Rodion.

Titu Tudosie, în vârstă de 63 de ani, din Craiova, s-a gândit în urmă cu patru ani că ar fi momentul să aibă în curte o statuie după chipul şi asemănarea lui. A căutat repede un artist şi, într-o jumătate de an, a fost produsă o statuie care, în opinia omului de afaceri, îi seamănă ca o picătură de apă. „Eu am cea mai mare încredere în mine, iar în urmă cu patru ani am decis să îmi fac o statuie.

A fost ceva pe moment şi sunt mândru de cum a fost realizată de sculptorul Gheorghiţă Rodion. Orice om puternic are o statuie care să îi semene. Mie îmi place să fiu mai aparte şi tot timpul am făcut lucruri inedite. Iubesc arta şi am multe obiecte de colecţie. Am reuşit să cumpăr lucruri de valoare atât din ţară, cât şi din străinătate", a explicat omul de afaceri pentru adevărul.ro. Bărbatul de 63 de ani a povestit că, după ce a decis să aibă o statuie, restul ideii i-a aparţinut în totalitate sculptorului.

„Am mers împreună pe câmp şi am făcut fotografii. Lumea era foarte mirată şi nu ştia exact ce căutam acolo. Sincer, eu nu am cerut cum să fie. M-am lăsat pe mâna artistului, iar treaba a ieşit de minune. Când am văzut statuia, am rămas mut de uimire. După cum vedeţi şi dum­­neavoastră, este o ade­­vărată operă de artă. Este rezistentă, iar din când în când artistul mai trece pe aici şi mai dă o mână de culoare", a mai spus Titu Tudosie. „Leii i-am primit ca bonus", completează el.

Statuia are o înălţime de 2,2 metri şi este încadrată de doi lei. Sculptura se află în curtea vilei din cartierul craiovean Bariera Vîlcii. „Îmi place foarte mult cum arată, iar din punctul meu de vedere sunt eu cu câţiva ani mai tânăr. În momentul în care am amplasat-o în curte, vecinii o salutau. Oamenii au crezut o bună perioadă că vorbesc cu mine. Este un punct de atracţie pentru cei care trec prin zonă. Am văzut cum stau minute bune în stradă şi se uită miraţi la ceea ce văd", a mai declarat Titu Tudosie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net