Amânare în Cazul Caracal, fiindcă un avocat s-a îmbolnăvit de COVID-19


    Gheorghe Dincă se află după gratii de 412 zileFoto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă se află după gratii de 412 zileFoto: Inquam Photos

Noutăţi în cazul crimelor care au şocat o ţară întreagă în vara anului trecut! Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprilie 2019) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie 2019).

În vârstă de 67 de ani, el este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanare de cadavre – două infracţiuni. Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să decidă miercuri, 9 septembrie, dacă va începe procesul sau dacă dosarul se va întoarce pe masa procurorilor. Instanţa a amânat însă judecarea cauzei.Familiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu au contestat decizia Tribunalului Olt, care hotărâse că procesul poate începe. Magistraţii din Slatina au respins cererile de trimitere a dosarului la organul de urmărie penală, iar  Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să dea ieri decizia definitivă, scrie adevarul.ro. 

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, a depus însă o cerere de amânare.  „Nu m-am putut prezenta întrucât am avut probleme de sănătate. Am fost infectat cu noul coronavirus, iar acum sunt în perioada de recuperare”, explică Moldovan. Curtea de Apel Craiova a acordat, în dosarul Caracal, un nou termen: 23 septembrie.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan