Aproape 4.000 de oameni s-au vaccinat anti-COVID la Maratonul Vaccin─ârii de la Timi┼čoara

image
Campania de vaccinare anti-COVID în România a debutat la 27 decembrie 2020

Aproape 4.000 de oameni s-au prezentat, p├ón─â duminic─â diminea┼ú─é, la Maratonul Vaccin─ârii care se desf─â┼čoar─â ├«n aceste zile, la Timi┼čoara, pentru a se imuniza ├«mpotriva COVID-19. Evenimentul se desf─â┼čoar─â la Centrul Regional de Afaceri, p├ón─â luni diminea┼úa la ora 8.00.

Potrivit organizatorilor, p├ón─â duminic─â diminea┼ú─â, la Maratonul Vaccin─ârii de la Timi┼čoara s-au imunizat 3.865 de oameni. ├Än timpul nop┼úii de s├ómb─ât─â spre duminic─â s-au vaccinat 313 oameni.

Maratonul Vaccin─ârii de la Timi┼čoara a ├«nceput vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 ┼či se ├«ncheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 diminea┼ú─â. Proiectul ini┼úiat de Asocia┼úia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolalt─â peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timi┼čoara, dar ┼či studen┼úi la Medicin─â. Ace┼čtia s-au organizat ├«n grupe de c├óteva zeci, care se schimb─â la c├óteva ore pentru a face fa┼ú─â num─ârului de pacien┼úi la care se a┼čteapt─â organizatorii.

Cei care se vor imuniza la acest centru vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doz─â, la Sala Olimpia, potrivit news.ro. 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg