Aşa arată suferinţa! Și-au îngropat patru copii de Rusalii


    Familia Petruţ-Pop,  distrusă de durere după pierderea  a patru copiiFotografii:timponline.ro
Familia Petruţ-Pop, distrusă de durere după pierderea a patru copiiFotografii:timponline.ro

Ce tragedie! Familia Petruţ-Pop, din Negrileşti, judeţul Bistriţa Năsăud, şi-a îngropat de Rusalii patru din cei nouă copii. Întreg satul a venit să îi conducă pe ultimul drum pe copii şi să-i îmbărbăteze pe părinţii sfâşiaţi de durere.

Patru sicrie aşezate unul lângă altul în apartamentul micuţ al familiei Petruţ-Pop din blocul social din Viişoara. Este o fotografie tulburătoare postată pe Internet de un consătean. Aici se odihnesc acum Lavinia Petruţ-Pop (18 ani) şi fraţii ei Darius (20 ani), Daria (14 ani), Cosmina (12 ani), morţi în accidentul de tren de la Viişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, de 1 iunie. Lavinia (18 ani) conducea de doar o lună şi nu s-a asigurat când a trecut calea ferată. Trenul a zdobit maşina în care se afla împreună cu trei fraţi şi un verişor, Rafael Manta (20 ani). Şi pentru acesta viaţa s-a sfârşit brusc, sub roţile trenului.

Vărul Rafael a fost dus  la groapă duminică
Vărul Rafael a fost dus la groapă duminică

Părinţii Mitruţ şi Adriana şi ceilalţi cinci fraţi sunt înmărmuriţi de durere. Au dus trupurile tinere la cimitirul din localitatea Negrileşti, satul de origine al familiei. Cele trei fete au fost îmbrăcate în rochii albe, de mireasă, iar băiatul în costum de mire, cum e tradiţia în cazul tinerilor necăsătoriţi. O mulţime îndoliată, în frunte cu mitropolitul Andrei Andreicuţ, protopopul Becleanului, Doru Zinveliu, şi un sobor de preoţi i-a condus pe ultimul drum. Durere mai mare nu a putut exista. Părinţii şi fraţii lor au nevoie de mângâierea semenilor, dar şi de ajutor, scrie timponline.ro.

Şi vărul Rafael a fost condus la groapă duminică de întreg satul. Trecerea la cele veşnice a celor cinci copii a întristat şi revoltat o lume întreagă, indignată de felul în care au fost secerate aceste vieţi nevinovate din cauza nepăsării unor oameni care nu au montat o barieră la trecerea de cale ferată de la Viişoara, deşi nu e prima oară când se întâmplă aici tragedii. 

Cei patru fraţi au fost  înmormântaţi luni
Cei patru fraţi au fost înmormântaţi luni

Apropiaţii au aflat că familia are nevoie de ajutor şi a deschis un cont unde să se doneze bani. Cea mai mare dorinţă a celor rămaşi în viaţă este să se mute departe de locul în care au murit patru dintre membrii frumoasei lor familii.

Cont deschis pe numele mamei: PETRUŢ POP ADRIANA, deschis la BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA BISTRIŢA, LEI -RO68BTRLRONCRT0146123501, RO18BTRLEURCRT0146123501 – EUR (SWIFT:BTRLRO22).

Tragedia s-a întâmplat de Ziua Copilului

Cei patru copii ai familiei Petruţ-Pop, care aveau între 12 şi 20 de ani, mergeau la bunica lor, împreună cu un văr, pentru a petrece Ziua Copilului. La volan se afla sora lor, Lavinia, singura care avea permis de conducere. Fata, care nu împlinise 19 ani, îşi luase carnetul în urmă cu doar o lună. Nu s-a asigurat suficient la trecerea de cale ferată şi s-a pierdut cu firea când a văzut trenul apropiindu-se ameninţător de ei. Deşi supravieţuise impactului, mezina familiei, Cosmina (12 ani), s-a stins vineri dimineaţă la spitalul din Târgu Mureş.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
accident rutier pasajul unirii bucuresti 6 decembrie 2022 mp4 thumbnail png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta